Bio deva kruidentinctuur van de Krachtplaats

100% Bio deva kruidentinctuur (50 ml) passend bij de innerlijke ontwikkeling en gezondheid van jou en je kind

De bron-tinctuur is het eerste aftreksel van de plant. Deze is bedoeld om je van binnenuit te bekrachtigen met de energie van het specifieke kruid. De oerkracht van dit kruid zal doorwerken in al je verdere auralagen en je tevens fysiek ondersteunen bij jouw proces.

1-6871-cichorei.jpg

Algemene dosering:

Intuïtief gebruiken of 3 x 15 druppels per dag (eventueel in water). Stop 10-14 dagen na 3-4 weken zodat je lichaam niet lui wordt.

Elohim bio kruidenproducten krijgen een andere behandeling dan in een doorsnee winkel of bedrijf

De bio kruiden worden op de krachtplaats verbouwd en gedroogd. We beschouwen de planten als bezielde wezens. Samen met jou 'weten we dat het niet de stof is die de grootste kracht tot genezing, healing en zelfontwikkeling brengt, maar de bezieling van de plant, die beklijft als zij gekoesterd en erkend wordt tijdens haar groei en verwerkingsproces door liefdevolle multidimensionale mensen die met haar werken vanuit de ziel. De bezieling die zorgt voor de hoger subtiele en geestelijke werking gaat verloren als dit niet gebeurt en als alleen de fysiek werkende stof aan de plant onttrokken wordt. Het Elohim Centre brengt de hoogste Deva-natuurengel van het kruid (13 dimensionaal niveau) in de tinctuur en werkt zonder synthetische of chemische bestandelen en zonder conserverings- of kleurmiddelen.

In samenwerking met de natuurwezens

worden de Elohim tincturen en Debvahangers bereid.
Naast aandacht en zorg nemen ze ook de eenheidsenergie van de Elohim krachtplaats in zich op, waardoor ze nog sterker genezende vermogens krijgen.

Elohim Bio Kruidentinctuur is een 100% natuurlijk en multidimensionaal product

De kruidenplanten worden bij het Elohim Centre beschouwd als bezielde multidimensionale wezens. Net als wij mensen die niet alleen bestaan uit de stof.
Haal je alleen de werkzame stof uit een plant dan raakt ie beschadigd en verliest ie haar geestelijke en subtiel bezielde werking. Dan heb je slechts één instrument van een heel orkest.

De wetgeving voor deze middelen is per 01 september 2012 aangepast. Als gevolg hiervan mogen we geen fysieke werking meer vermelden bij de kruidentincturen, wel bij de devahangers ervan. Wij mogen je wel persoonlijk advies of uitleg geven over onze bio kruidentincturen. Bel voor een consult met de Elohim-healers-readers of kristalmasters. Elohim-medewerkers dragen niet alleen kennis en liefde voor de natuur en haar producten, ze zijn ook gespecialiseerd en opgeleid in multidimensionaliteit, zelfrealisatie, levensbestemming, ziekte  en bijpassende producten, spirituele ontwikkeling, gezondheidszaken en productkennis.


 
Gevoelige mensen hebben natuur-medicijnen nodig
Onze sensitiviteit en trillingen nemen dagelijks toe en vragen om bezielde volkrachtige natuurmedicijnen met zuivere en hogere trillingen. Zelfs bio tincturen, bio min./vit. tabletten of biovoeding, kunnen onze stemming en vitaliteit omlaag brengen door een te lage levensenergie (Boviswaarde) en grofstoffelijke-platte, behandeling dan die waarop we zelf reeds leven.

1-3532-goudsbloem.jpg

Ons (licht)lichaam vraagt om kruidentincturen, kristallen en voedsel, waarin de hogere dimensies, spirits en bezieling niet verdrongen zijn door machinale verwerking of commerciële informatie. Kruid en groenten behoren kleinschalig, op met liefde bewerkte eco-grond, te worden verbouwd door een respectvolle non-duale mind, hart en handen om te voldoen aan de fysieke en geestelijke trilling van de Nieuwe Mens. Pas dan bevatten ze de hoogst mogelijke chi of levensenergie. De natuur(lijke materialen) behoren geëerd en gekend te worden om hun wezen. Dit alles gebeurt bij het Elohim Centre, waarbij de Elohim producten tevens geopend en geactiveerd zijn in de 13 dimensionale Goudentijds-Krachtplaats-energie.

Dergelijke met liefde bewerkte Elohim edelstenen en bio kruidentincturen zijn uitzonderlijk krachtig en versterken ons lichaam, ziel en positieve stemming zeer. Ze helpen ons bij de omslag van ons kleine zelf naar ons grote Zelf, zowel als in de richting van ultieme gezondheid. Waar vele producten niet voorbij de Bovis-energie-waarde (levensenergie) van 6500 komen, komen zij gemakkelijk boven de 18000!

Met liefde verbouwt op de Elohim Krachtplaats
De 13 dimensionaal geactiveerde bio Kruidentincturen van het Elohim Centre ankeren je hoogste Licht tot diep in je aardelichaam en gezondheid. Ze zijn geschikt om in te nemen. Ze bevatten de geestelijke en fysieke oerkracht van de plant. Innerlijke ontwikkeling ankert daardoor direct in het fysieke. In verbinding met de maan, natuurwezens en plantendeva’s worden de kruiden tot tincturen en Devahangers gemaakt. Alleen fijnstoffelijk afgestemde medewerkers met liefde voor de natuur en Elohim organisatie, hebben toegang tot de  tinctuurbereiding. De Elohim bio kruidentincturen en Deva-hangers staan bekend om hun krachtige en hoog vibrerende diepte werking en levensenergie.

 (*) LET OP bij de volgende kruidentincturen!!

Salie: Niet langer dan 3 weken gebruiken. 
Kamille: Bij langdurig gebruik kan hoofdpijn ontstaan. 
Valeriaan: Kan bij langdurig/overmatig gebruik verslavend werken. Advies; na 3 weken een stopperiode van ongeveer 10 dagen inlassen.
Madeliefje: Werkt bloedverdunnend, niet gebruiken in combinatie met bloedverdunners.
Rozemarijn, Basilicum en Vrouwenmantel: Niet gebruiken tijdens zwangerschap.Bewuste keuze?