Gaia's droom tuinedelstenen set

gaiatuinedelstenenset1.jpg

De Gaia's Droom tuinedelsteen set, geprogrammeerd door Joke ElZiam Nootebos en de Lichtwereld, maken van je huis en tuin een helende natuurkrachtplaats. Een hoog energetische plek vol licht. Door deze set help je jezelf, je huis en tuin, Gaia en de natuurrijken om te openen naar een grotere eenheid, weer in de kracht te staan en nodig je alle Natuurwezens uit met je/jullie, samen te werken, welzijn en vrede te creëren.

Werking Gaia's droom tuinedelstenen set

Middels deze geprogrammeerde Elohim edelstenen sluit je aan op het wereldwijde oorspronkelijke, natuurnetwerk en open je een natuurvortex in je tuin. Samen creëer je zo de paradijselijke nieuwe Aarde. Harmonische, onderlinge verbindingen van mensen, natuurwezens en alle Rijken, worden door de edelsteen (set) actief. Wereldwijd, maar ook in je eigen tuin en huis worden kabouter- en elfenpaden opengetrokken en worden natuurwezens en natuurengelen aangetrokken. Een paradijselijke, kristallijnen, beschermende en zuiverende koepel over je huis ontstaat door de set. Deze koepel trekt ook meer vogels aan en staat in verbinding met de Bovenwereld. Alles trilt op meer oorspronkelijke Liefde door het enorm mooie en krachtige programma op deze Elohim Gaia's Droom edelsteen (set).

De edelstenen verenigen alle Rijken en openen de Gouden Natuur blauwdruk van Gaia van de periode vóór Atlantis. Grote kobolden en Atlantische elfen, de grote enten en faunen van bomen, dryaden, nimfen maar ook sterrenwezens met natuurverbindingen zullen zich verengingen des te meer jij kunt opstaan in de eenheid met de natuur d.m.v de bekrachtiging van de Elohim edelsteen (set) en haar natuurvortex in je huis en tuin.

Planeet-energieën worden ook wakker door jouw edelsteen en activeren de mineralen diep in de grond, vogels beantwoorden de nieuwe uitstraling van Gaia en trekken nog meer vreugdelijnen door de lucht. Net als jij zullen ze resoneren met de engelen, de harmonie der sferen en de vereniging van alle Rijken.

Daarbij is de Rozenkwarts het sterkst als verbinder, de Lemurische eenheidskristal als Lichtbrengende activeerder en de zwarte Toermalijn is het meest heilzaam voor goede grond, de dieren en biotoop.

Gebruiksaanwijzing:

Leg Gaia's droomset op eigen intuïtie in je tuin of op je balkon.

Met genoeg wereldwijd verspreide edelstenen zullen de planten, mossen, bossen, dieren en het water van de aarde uitdrukking gaan geven aan onze gezamenlijke oorspronkelijke, paradijselijke natuur.

Wat kun je ervan merken? 

 • De energie in jouw tuin, huis en verdere omgeving verhoogt
 • Langzaam en subtiel ontstaat meer paradijselijke harmonie en vrede in jezelf, met elkaar en meer verbinding met de natuur(wezens). Dit zal zich verspreiden en uitbreiden
 • Oude energie wordt uitgezuiverd, het maakt plaats voor de nieuwe interne en externe eenheids energie
 • Ik-gevoel en denken verruimt heel subtiel naar meer wij-gevoel
 • De eenheidsenergie op de edelstenen opent mensen, dieren en plantenwezens op een dieper en meer verbonden liefdesniveau
 • De samenwerking die er heel vroeger bestond tussen mensen en natuur(wezens) die door de eeuwen heen zo geschaad is, herstelt
 • Je zult merken dat je tuin meer bezield is, dat jij er vaker wilt zijn en dat je gepassioneerd wordt om je tuin met liefde te verzorgen
 • Er staat een kristallijnen lichtkoepel voor je huis en tuin en die is ook ondergronds
 • Verbindingen met de sterren en planeten, de sterrenvolkeren worden opnieuw bekrachtigd zoals aan het begin der tijden. Dit maakt dat je tuin, omgeving en alle wezens daarin, langzaam meer gaan stralen
 • Een natuur krachtplaats ontstaat
 • De grondsoort, de mineralen erin, de dieren, ondergronds en boven de grond, de vogels vitaliseren en alles gaat samenwerken. Ook met de mensen en bovenwereld, alles wordt afgestemd op elkaar.
 • Je zult merken dat je makkelijker kunt communiceren met alle natuurwezens in je tuin, dat je healing of boodschappen zult ontvangen over eenheid en samenwerking, jouw ontwikkeling zal zich verdiepen.
 • Kortom jouw tuin wordt een eenheidskrachtplaats die mensen (waaronder jijzelf), dieren en aarde optilt en helpt in het transformatie proces waar wij allen inzitten. Win-win-win dus voor allen.
 • Een eenheidskrachtplaats, verbonden met andere krachtplaatsen, een netwerk met als fundament onvoorwaardelijke liefde. 

Mijn hart zingt daarvan, wat fijn voor de aarde!!!!

Zelf heb ik de rozenkwarts in onze tuin geplaatst en wauw wat voelt het daar nu heerlijk. De omgeving wordt zo opgetild!  Ik merk echt verschil met voor en na het kristal. Voordat ik het tuin kristal in de tuin had geplaatst had ik hem twee dagen binnen staan.

Ik was nieuwsgierig naar hoe het kristal zou voelen en wat het zou doen en bovendien wilde ik het uit kunnen leggen aan cliënten. Nou ik werd er superblij en energiek van en liep twee dagen lang met een grote grijns op mijn gezicht steeds verliefde blikken te werpen op het kristal.  Man en kinderen kregen wat last van hoofdpijn en voelden zich niet helemaal lekker omdat het fysiek blijkbaar ontgifte. Na de tweede dag voelden zij zich weer helemaal oké en toen heb ik hem in de tuin geplaatst. Kun je nagaan hoe powerfull de kristallen zijn! Ik hoop dat er nog veel meer verkocht gaan worden.

Zoals ik het voel vindt er een grote zuivering plaats in de aarde, waardoor de trilling verhoogd wordt en de natuurwezens zich kunnen manifesteren….echt magisch.

Er overspoelt ons als gezin nu ook een gevoel van verbondenheid wat maakt dat wij heel gepassioneerd de tuin aan het opknappen zijn en er ook steeds in willen werken en zijn.

Waar vroeger mijn man gif zou gebruiken voor de paardebloemen, zag en voelde hij nu dat dat niet oké was voor de aarde en hij doet dat nu met de hand! Daar ben ik zo blij om en ook dankbaar voor. Ik probeerde hem al jaren te overtuigen dat dat niet goed was en werd dan altijd heel verdrietig als hij toch gif gebruikte.

Ha,ha je zou ons eens moeten zien, hij doet het zware werk en ik spring erom heen om aan te wijzen en te vertellen en natuurlijk doe ik ook wat ik kan. We gaan van onze tuin een mooi plekje maken voor vlinders, bijen, vogels, insecten en natuurwezens.

Liefs, Rachel

Bewuste keuze?