Werking edelstenen

Hieronder vind je een overzicht met de helende werking van Elohim edelstenen en kristallen. Meer dan 200 werkingen zijn beschreven waaronder fysieke en energetische klachten. Ontdek welke edelstenen jou en je gezondheid kunnen ondersteunen door hun geneeskrachtige werking.

Heb je vragen over welke edelsteen bij jou past? Bel ons dan voor een gratis 5 min. reading en product advies op +31 (0) 597 541 539.

 

aambeien

Aambeien

Edelstenen zoals Hematiet en Heliotroop werken goed tegen aambeien. Energetisch gezien wijzen aambeien naar een strijd tussen het willen loslaten van oude patronen, situaties terwijl je nog sterk aan vastklampt. .
Aarding

Aarding

Edelstenen zoals Tijgerijzer en Hematiet zijn aardende stenen en zijn krachtige ondersteuners bij het aarden. Een goede aarding zorgt voor een stevige basis, zelfverzekerdheid, ontspanning en contact met je lichaam en gevoel.
Acceptatie

Acceptatie

Edelstenen zoals Hemimorfiet en Aragoniet helpen je om het leven te accepteren zoals het komt. Ze helpen je om zowel je goede als slechte eigenschappen te accepteren waardoor eigenwaarde en zelfvertrouwen stijgt.
Activerend

Activerend

Robijn, Carneool en Chrysocolla zijn edelstenen met een activerende werking. Wanneer je vastzit of weinig energie ervaart brengen ze je passie, enthousiasme en innerlijke leiderschap.
ADHD

ADHD

De edelstenen en kristallen van het Elohim Centre bieden ondersteuning bij ADHD.
Afvallen

Afvallen

Wat hebben jouw lichaam en geest nodig om (blijvend!) af te vallen naar een voor jou ok voelend gewicht? Aventurijn en Magnesiet geven je antwoord en ondersteunen je in het transformatieproces
Alertheid en concentratie

Alertheid en concentratie

Iedereen heeft wel eens moeite om alert te blijven en zich goed te concentreren. De edelstenen Onyx, Fluoriet, Saffier en Agaat ondersteunen je wanneer je merkt dat je alertheid te veel schommelt en dat je moeite hebt om te focussen.
Alvleesklier

Alvleesklier

Agaat, Citrien en Chrysopraas zijn edelstenen die klachten van de alvleesklier verlichten. Ze helpen je om verdriet om te zetten in vreugde en warmte om te zetten in liefdevolle deelname aan het aardse leven.
Alzheimer (dementie)

Alzheimer (dementie)

Rozenkwarts, de steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede, biedt ondersteuning bij de ziekte van Alzheimer (dementie). Hij bevrijdt onderdrukte emoties en verdriet en vult verlies aan.
Amandelen

Amandelen

Multidimensionaal geopende Chrysocolla en Pyriet helpen bij gezwollen en ontstoken amandelen.helpt je om te zeggen wat jij te zeggen hebt, je niet meer op te kroppen. Gevoelens, woorden en creativiteit mogen de wereld instromen.
Angst

Angst

Hoe kies ik, met mijn angsten als kompas, steeds weer voor mijn pad? Sugeliet en Rhodoniet helpen bij angsten en paniekgevoelens, zoals faalangst, verlatingsangst, bindingsangst of angst voor de dood.
Anorexia

Anorexia

De Elohim edelstenen Unakiet en Blauw Topaas bieden verlichting bij anorexia, een eetstoornis die vooral bij meisjes en jonge vrouwen voorkomt. Ze helpen je om uit je patroon van “weg-kwijnen” te stappen en voor het leven te kiezen.
Astma

Astma

Als je last hebt van astma bieden de edelstenen Tijgeroog, Malachiet, Rhodochrosiet en Magnetiet mogelijke verlichting. Ze leren om alle ruimte in te nemen en je energieën vrij te laten lopen.
Astraal reizen

Astraal reizen, buitenlichamelijke ervaringen

De edelstenen Pietersiet en Lapis Lazuli werken ondersteunend tijdens astrale reizen en buitenlichamelijke ervaringen. Ze helpen je om inzicht op te doen over je innerlijke obstakels en meer te leren over het doel van je leven.
Aura (bescherming en zuivering)

Aura (bescherming en zuivering)

De edelstenen Sugeliet, Olivijn, Labradoriet en Bergkristal helpen je om, naast andere Elohim producten, je aura te reinigen en te beschermen.
Autisme

Autisme

Tegenwoordig worden bij veel kinderen autisme vastgesteld. Onze ervaring leert dat een hoop van deze kinderen veel baat kunnen hebben bij de positieve werking van edelstenen en kristallen.
Baarmoeder en eierstokken

Baarmoeder en eierstokken

De baarmoeder als oneindig reservoir van vrouwelijke wijsheid en liefde wordt ondersteund door de edelsteen Agaat. Gouden Topaas heeft een gunstig effect op de eierstokken.
Baby's, peuters en kleuters

Baby's, peuters en kleuters

Elohim Rozenkwarts, Seleniet, Gouden Topaas, Labradoriet en Blauwe Chalcedoon geven baby's, peuters en kleuters een liefdevolle bedding van waaruit ze zichzelf kunnen ontwikkelen.
Balans in het leven

Balans in het leven

Gezond leven betekent balans creëren op elk vlak van je leven. De edelstenen Agaat, Barnsteen, Toermalijn, Seleniet en Turkoois helpen je daarbij.
Balans tussen gevoel en verstand

Balans tussen gevoel en verstand

De edelstenen Amazoniet en Ametrien helpen je om balans tussen je gevoel en je verstand te ervaren. Dat voorkomt dat je teveel in je hoofd leeft of impulsief reageert.
Basischakra (wortelchakra)

Basischakra

De edelstenen Robijn en Jaspis ondersteunen de basischakra (wortelchakra). Ze helpen je om stabiel en zeker te voelen, geven je doorzettingsvermogen en moed.
Bedplassen

Bedplassen

Wanneer er sprake van bedplassen is kunnen de edelstenen Jade en Agaat verlichting bieden. Bedplassen wijst naar een neiging om emoties te onderdrukken en een gevoel van onmacht en hulpeloosheid.
Beïnvloedbaar, te

Beinvloedbaar, te

Elohim Onyx helpt je om op moeilijke momenten bij jezelf te blijven zodat je minder geraakt wordt door de meningen, uitspraken, gevoelens en gedrag van anderen.
Beklemmend gevoel

Beklemmend gevoel

De Elohim edelstenen Seleniet en Toermalijnkwarts helpen je om minder benauwd en naargeestig te voelen. Je voelt ruimte bij jezelf ontstaan en durft, met vertrouwen, weer midden in het leven te staan.
Bescherming (bij vervloekingen, magie en voodoo)

Bescherming (bij vervloekingen en magie)

Elohim Tijgeroog, Blauwe Saffier, Labradoriet en het Aura beschermingsbuisje helpen je aura te reinigen en beschermen tegen beïnvloeding van buitenaf.
Bescherming tegen (electromagnetische) straling

Bescherming tegen (electromagnetische) straling

Als (nieuwetijds)mens kun je last hebben van diverse soorten straling. Elohim Crystal home + office healers, Zwarte toermalijn en Fluoriet bieden door hun beschermende energie golven uitkomst!
bescherming tegen negatieve energie

Bescherming tegen negatieve energie

De mens wordt steeds meer subtiel voelend. Elohim Labradoriet, Seleniet en Aurabescherming Kristalbuisje kunnen helpen, ook bij klachten zoals (chronische) vermoeidheid, hoofdpijn, slecht humeur, angstig.
Beslissingen nemen

Beslissingen nemen

Blijf je lang wikken en wegen? De Elohim edelstenen Blauwe Aventurijn, Onyx, Tijgeroog en Valkenoog helpen je om te besluiten te nemen. Zo kan je, ondanks je angst voor het onbekende, keuzes maken.
Bevalling

Bevalling

De bevalling is een heel bijzonder moment, maar niet makkelijk en vaak erg pijnlijk. De Elohim edelstenen Jaspis, Malachiet, Robijn, Jade, Maansteen en Agaat hebben een heilzame werking rondom een bevalling.
Bewustwording en bewustzijn

Bewustwording en bewustzijn

Bewust worden van jezelf en van alles om je heen? Azuriet, Seleniet, Topaas, Labradoriet, Opaal en Unakiet ondersteunen je op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
Bezorgdheid

Bezorgdheid

Je zorgen maken over iets wat mogelijk kan gebeuren. Elohim Amazoniet en Rutielkwarts helpen je om bezorgdheid op te heffen, zodat je je niet meer zo druk maakt met vragen zoals “Wat als…..?”
Bijholten

Bijholten

Elohim Smaragd werkt gunstig bij bijholteontsteking (sinusitis). Bijholtes zitten in je hoofd en zijn in de regel gevuld met lucht, met frisse wind. Je kunt ze ook wel bestempelen als je denk- en ideeën holtes.
Blaas en blaasontsteking

Blaas

Bij de blaas hoort de emotie angst. Angst om oude ideeën los te laten of om emoties te uiten. De edelstenen Agaat, Heliotroop, Prehniet, Citrien, Jade en Jaspis ondersteunen en ontgiften de blaas.
Bloed, bloeddruk, bloedarmoede

Bloed, bloeddruk en bloedarmoede

De Elohim edelstenen Hematiet, Magnetiet, Obsidiaan, Granaat en Rozenkarts hebben een gunstige werking op het bloed, de bloedcirculatie en de bloedvaten. Bloed staat symbool voor je levenskracht en energie. Verlangen, liefde en warmte worden ermee voortgestuwd.
Blokkades, energie en chakra's

Blokkades

Door energieblokkades kom je vast te zitten. De Elohim edelstenen Cyaniet, Toermalijn, Aventurijn, Kunziet en Rhodoniet helpen je wanneer er iets in de weg zit waardoor de energie in je systeem niet lekker kan stromen.
Blozen

Blozen

Als jij een van de vele mensen bent die uit schaamte bloost, kan de Elohim edelsteen Aventurijn verzachting bieden.Je leert om aan je laars te lappen wat anderen zeggen en om te leven en spreken vanuit je hart.
Boosheid en agressie

Boosheid en agressie

De edelstenen Apatiet, Jade, Toermalijn, Tijgeroog en Valkenoog ondersteunen je wanneer woedeaanvallen te veel uit de hand lopen. Wanneer je de werkelijke krachten in jezelf erkent verdwijnt de agressie naar anderen toe en ben je niet meer (zelf)destructief.
Borstvoeding

Borstvoeding

Elohim Chalcedoon, Seleniet en Maansteen zijn uitstekende edelstenen om te gebruiken tijdens het geven van borstvoeding. Ze helpen jou om met zuiver liefde en aandacht je kindje te voeden.
Botten, osteoporose

Botten

De Elohim edelstenen Fluoriet, Aragoniet, Onyx, Calciet en Apatiet dragen bij aan een uitgebalanceerde, stevige bottenstructuur zodat jij kunt gaan en staan waar je wilt in het leven.
Brandwonden

Brandwonden

Je kunt brandwonden zien als een vorm van pijnlijke zelfdestructie. De Elohim edelstenen Hemimorfiet, Chrysocolla, Rozenkwarts, Bergkristal en Melkkwarts helpen om brandwonden te verzachten.
Bronchits

Bronchitis

Heb je last van bronchitis (hoesten, kortademigheid) dan kunnen de Elohim edelstenen Barnsteen, Pyriet, Herkimer Diamant en Rutielkwarts verlichting bieden.
Buikkrampen

Buikkrampen

Mensen die angstig zijn hebben vaak last van buikkrampen. De Elohim edelstenen Chrysocolla en Robijn helpen om deze klachten te verzachten. De darmen symboliseren een transformatieproces.
Burn-out

Burn-out

Ben jij (bijna) burn-out geraakt? De Elohim edelstenen Aragoniet, Barnsteen, Citrien, Amethist en Labradoriet helpen je om te herstellen.
Chakra's balanceren en reinigen

Chakra's, balanceren en reinigen

Elohim Bergkristal, Toermalijn, Labradoriet en Zinkblende helpen je om je chakra’s te reinigen en balanceren en jezelf van blokkades en stilstaande energie te bevrijden.
Claustrofobie

Claustrofobie

Claustrofobie laat je zien hoe zeer je naar ruimte en zuurstof snakt. Elohim Smaragd helpt je om je innerlijke bron-ruimte te ontdekken. Dat helpt om gevoelens van claustrofobie te doen verdwijnen.
Communicatie

Communicatie

Hoe vaak schiet je in gesprekken in je hoofd terwijl je je hart en mond gesloten houdt? Elohim Blauwe Toermalijn en Chalcedoon helpen je om vanuit eigen waarden en authenticiteit te spreken.
Contact met Hogere Zelf, innerlijke bron

Contact maken met je Hogere Zelf, je innerlijke bron

Elohim Sugeliet en Melkkwarts helpen je om contact te maken met je Hogere Zelf en met je innerlijke bron. Ze helpen je herinneren dat je een kind van het Universum bent met de kracht binnen in jezelf om je eigen wereld te creëren.
Contact met engelen, gidsen en vorige levens

Contact met engelen, gidsen en vorige levens

Steeds meer mensen hebben contact met engelen, gidsen of vorige levens. Danburiet, Larimar, Seleniet, Hemimorfiet en Herkimer diamant bieden ondersteuning daarin.
Controle loslaten

Controle

Hoe meer controle we willen, hoe meer spanning we terugkrijgen. De Elohim edelstenen Amethyst, Citrien, Sodaliet en Ametrien helpen je om te ontspannen en los te laten.
Creatviteit

Creativiteit

Creatief zijn betekent buiten de gebaande paden treden, nieuwe mogelijkheden zien. De Elohim Calciet bol oranje (Goddelijke Scheppingskracht), Merlijn Amethist, Carneool, Turkoois en Rozenkwarts bevorderen je creativiteit.
Daadkracht, moed

Daadkracht

Daadkracht betekent doorpakken, beslissingen nemen. De Elohim edelstenen Rode Jaspis, Pyriet, Oranje Calciet, Hematiet en Zonnesteen brengen je de vastberadenheid en moed om je visie uit te stippelen en daar naar te handelen.
darmen

Darmen

Veel mensen hebben problemen met de darmen en spijsvertering. De Elohim edelstenen Tijgeroog, Heliotroop, Pietersiet, Barnsteen en Chrysocolla helpen om darmklachten te verzachten.
Denken

Denken

Elohim Tektiet, Fluoriet, Rookkwarts en Bergkristal maken je hoofd helder en ruim en zorgen dat je denken omgezet wordt in daden.
Depressie, stemmingswisselingen

Depressie, stemmingswisselingen

Een op de 5 mensen krijgt ooit in het leven met een depressie te maken. De Elohim edelstenen Lapis Lazuli, Citrien, Zonnesteen, Tijgeroog, Topaas en Carneool helpen om deze stemmingsstoornis te verlichten.
Derde oog, activerend

Derde oog, activerend

Het derde oog chakra, ook wel voorhoofdchakra genoemd activeren en balanceren
Derde oog, reiniging & stimulering

Derde oog, reiniging & stimulering

Het 3e oog chakra, of voorhoofdchakra, reinigen en stimuleren.
Diabetes

Diabetes

Wanneer je bloedsuiker niet in evenwicht is kunnen de Elohim edelstenen Chalcedoon, Citrien en Smaragd je ondersteuning bieden.
Discipline

Discipline

Wil je verandering in jezelf en je leven bewerkstellingen dan heb je discipline nodig. De Elohim edelstenen Lepidoliet, Aragoniet, Magnetiet, Malachiet en Lapis Lazuli helpen je daarbij.
Doorbloeding

Doorbloeding

Heb je vaak last van koude handen en voeten of een te laag energieniveau? De Elohim edelstenen Tijgerijzer, Obsidiaan, Pyriet, Carneool en Rode Jaspis zorgen voor een betere doorbloeding.
Doorbreken oude patronen

Doorbreken oude patronen

De Elohim edelstenen Bergkristal, Rookkwarts, Versteend hout, Toermalijnkwarts en Agaat helpen je om patronen te doorbreken wat je niet meer wilt maar niet vanaf lijkt te komen.
Doorzettingsvermogen

Doorzettingsvermogen

Je hebt een plan of een idee. Hoe zorg je ervoor dat je pas stopt als je je doel bereikt hebt? De Elohim edelstenen Labradoriet, Aventurijn, Onyx, Granaat en Rode Jaspis helpen je daarbij.
Dromen en nachtmerries

Dromen en nachtmerries

Wil je de droomtaal en haar symboliek beter verstaan? De Elohim edelstenen Maansteen, Heliotroop, Amethist, Rookkwarts en Prehniet helpen je om dromen en nachtmerries te begrijpen
Duizeligheid

Duizeligheid

Een gevoel alsof alles om je heen draait. In het geval van duizeligheid kunnen de Elohim edelstenen Malachiet, Rozenkwarts, Bergkristal en Barnsteen verlichting bieden.
Dwangmatige gedachten en gedrag

Dwangmatige gedachten

Soms kan je dingen denken of doen, die je eigenlijk helemaal niet wil. De Elohim edelstenen Lepidoliet, Toermalijnkwarts en Chrysopraas helpen je om deze gedachten en dit gedrag los te laten.
Dyslexie

Dyslexie

De Elohim edelstenen Sugeliet, Fluoriet, Toermalijn en Saffier bieden verlichting bij dyslexie. Ze helpen je om eerst in eerlijke communicatie met jezelf te staan. Om vervolgens met anderen in een gezonde communicatie te treden.
Eczeem

Eczeem

De Elohim edelstenen Aventurijn, Amazoniet, Chalcedoon en Aquamarijn werken goed bij eczeem. Eczeem is vaak een onverwerkt gevoelsprobleem, dat zich uit als de neiging jezelf te straffen, veroordelen en miskennen.
Eigenwaarde, zelfrespect en zelfacceptatie

Eigenwaarde, zelfacceptatie en zelfrespect

Een gebrek aan eigenwaarde gaat doorgaans samen met weinig zelfrespect en zelfacceptatie. De Elohim edelstenen Zonnesteen, Sodaliet, Rozenkwarts, Hemimorfiet, Tijgeroog en Citrien helpen je om meer liefde voor jezelf te voelen.
Emoties

Emoties

Emoties kennen we allemaal. Emoties kunnen ons helpen, maar ook erg tegenwerken. Elohim edelstenen Kunziet, Pietersiet, Maansteen, Rhodoniet, Calciet, Unakiet en Smaragd bieden ondersteuning.
Faalangst

Faalangst

Faalangst heel goed bestreden kan worden door middel van de helende werking van de edelsteen Rookkwarts
Fibromyalgie

Fibromyalgie

De naam fibromyalgie betekent letterlijk: 'pijn van spieren en vezel(ig bindweefsel)'. Elohim Fluoriet, Rode Jaspis, Magnetiet, Malachiet en Rutielkwarts helpen op verschillende wijze om Fibromyalgie te verlichten.
Fobieen

Fobieën

De Elohim edelstenen Citrien, Barnsteen, Sodaliet en Obsidiaan kunnen je helpen om je fobie in licht en liefde los te laten en om lichamelijke verschijnselen, zoals hyperventilatie, hartbonzen, benauwdheid en transpireren te verlichten.
Galblaas

Galblaas

De Elohim edelstenen Barnsteen, Topaas, Olivijn en Calciet helpen je om opgekropte emoties los te laten zodat galvocht soepel het gifstof afvoert en verdriet plaats maakt voor lichte vreugde en zachtheid.
Geestelijke gezondheid

Geestelijke gezondheid

Elohim Witte Topaas, Lepidoliet, Larimar en Fluoriet ruimen obstakels op, brengen balans en zorgen ervoor dat je helder zicht krijgt op je eigen licht zodat je vanuit je Hogere Zijnsaspect kan gaan leven.
Geheugen

Geheugen

Als je merkt dat je geheugen je wel eens in de steek laat bieden de Elohim edelstenen Hematiet, Kunziet, Chalcedoon, Pyriet en Rhodoniet hulp.
Gehoor

Gehoor

Als je problemen met je gehoor hebt voel je je vaak afgesloten van de omgeving. Elohim Onyx brengt het hoofd tot rust, zorgt voor een betere doorstroming van de 6e en 7e chakra en verbetert daarmee het gehoor.
Geldzorgen

Geldzorgen

Geldzorgen kunnen een grote stempel op je leven drukken. Elohim Malachiet, Magnesiet, Tijgeroog en Citrien sterken je als het geld maar niet wil stromen.
Geloven in jezelf

Geloven in jezelf

Te weinig zelfvertrouwen, moeite hebben om je eigen pad te vinden en volgen. De edelstenen Pietersiet, Topaas, Tijgerijzer, Rozenkwarts en Aventurijn sterken je, als jij het gevoel hebt dat je jezelf klein houdt,
Gelukkig voelen

Gelukkig voelen

Levensenergie, dankbaarheid, tevredenheid met hoe alles loopt en met jezelf. De edelstenen Zonnesteen, Opaal, Merlijn Amethist en Turkoois ondersteunen je in je zoektocht naar gelukkig zijn.
Genezingsproces versnellen

Genezingsproces versnellen

Als je voor een langere tijd ziek bent geweest of je hebt een operatie achter de rug, helpen de edelstenen Koper, Tektiet, Bergkristal en Unakiet je om te herstellen.
Geremdheid

Geremdheid

Op een liefdevolle, zachte wijze laten de edelstenen Rozenkwarts, Prehniet, Oranje Calciet en Opaal voelen dat je er helemaal mag zijn, zoals je bent. Ze wakkeren op een subtiele manier je innerlijke kracht aan,
Gevoelens uiten

Gevoelens uiten

Het uiten van gevoelens vergt vertrouwen, kracht en kwetsbaarheid. Elohim Aquamarijn, Chalcedoon, Chysocolla en Kunziet ondersteunen je in dit proces.
Gewrichten

Gewrichten

Bij gewrichtsproblemen gaan allerlei handelingen gepaard met pijn en moeite. Elohim Calciet, Barnsteen, Fluoriet en Aragoniet helpen je om te versoepelen
Goede algemene gezondheid

Gezondheid

Is je algemeen gezondheid op peil, dan loop je vitaal en veerkrachtig door het leven. Elohim Agaat, Amethist, Hemimorfiet, Lepidoliet en Melkkwarts helpen je wanneer dit niet het geval is
Griep

Griep

Wie griep krijgt snakt onbewust naar een rustpauze voor zichzelf. Elohim Aquamarijn, Fluoriet, Heliotroop, Herkimer Diamant en Rutielkwarts ondersteunen je tijdens een griepaanval.
Haar (groei)

Haar (groei)

Gezond en glanzend haar draagt bij aan een goed gevoel over jezelf. Elohim edelstenen Magnetiet, Unakiet, Onyx en Smaragd helpen bij haaruitval of futloos haar.
Harmonie

Harmonie

Sta je evenwichtig, opgewekt en vredig in je leven? Elohim Magnetiet, Saffier, Jade, Koper en Hematiet helpen je om in harmonie te leven, in verbinding met jezelf, de ander en het Universum.
Hart en bloedvaten

Hart en bloedvaten

Wil je je hart en bloedvaten meer openen voor datgenen wat wil doorstromen? Elohim Granaat, Rozenkwarts, Ametrien en Carneool versterken het hart en de bloedsomloop
Hartchakra

Hartchakra

Wil je leren op vanzelfsprekende wijze liefde aan te trekken en te schenken? Elohim Rozenkwarts en Rhodochrosiet helpen bij het helen van thema’s die te maken hebben met het hart chakra
Healing stenen

Healing stenen

De resonantie en vibratie van edelstenen zoals Bergkristal, Herkimer diamant, Toermalijnkwarts en Witte Topaas worden al duizenden jaren gebruikt om mensen te helen.
Heimwee

Heimwee

Eenmaal aangekomen op je vakantieplek voel je alleen heimwee. Elohim Versteend hout, Amethist, Rozenkwarts en Chalcedoon helpen je om je draai weer te vinden en volop te gaan genieten
Heldere gaven

Heldere gaven, telepathie, waarzeggen

Wil je communiceren met de Bovenwereld, de hogere Lichtwereld? Elohim edelstenen Maansteen, Aquamarijn, Labradoriet, Seleniet en Sugeliet kunnen je helpen om je heldere gaven te ontwikkelen.
Hersenen

Hersenen

Je hersenen zijn de zetel van je creativiteit, intuïtie, ratio, taal, logica. De Elohim edelstenen Merliniet, Sugeliet, Cyaniet en Septaria kunnen helpen om blokkades in de hersenen op te heffen
Hoesten

Hoesten

Door te hoesten stuur je duidelijk een “laat me met rust” signaal uit naar je omgeving. De edelstenen Tijgeroog, Smaragd, Fluoriet, Barnsteen en Rutielkwarts helpen je om bij te komen en de hoest te verlichten.
Hoofdpijn en migraine

Hoofdpijn en migraine

Elohim Magnesiet, Rhodochrosiet, Amethist, Maansteen, Ioliet en Bergkristal verlichten hoofdpijn en migraine, laten spanning afvloeien en geven balans.
Hoogsensitief (HSP)

Hoogsensitief (HSP)

Wanneer je hoog sensitief bent, zul je vaak last hebben van alle prikkels die op je af komen. Bergkristal, Chrysocolla, Labradoriet beschermen je tegen geluiden, geuren, huidsensaties, licht en smaken en helpen je om in je eigen stilte en kracht te komen..
Hooikoorts

Hooikoorts

Moeilijk kunnen ademen, loopneus, jeukende tranende ogen. Elohim Aquamarijn, Barnsteen en Lepidoliet verlichten hooikoorts. Ze brengen je systeem tot rust en laat je dieper en vrijer ademen.
Hormoonhuishouding

Hormoonhuishouding

Hormonen zijn van invloed zijn op zo’n beetje alle lichamelijke processen. Elohim Vuursteen, Topaas, Pietersiet en Maansteen kunnen helpen om een disbalans in je hormoonhuishouding te corrigeren.
Hyperventilatie

Hyperventilatie

Hyperventilatie kan erg vervelend en beangstigend zijn. Tijgeroog, Valkenoog, Labradoriet, Amethist en Ioliet verlichten de symptomen van hyperventilatie en staan je bij in het aanpakken van de oorzaken achter hypeventilatie.
Immuunsysteem en zelfgenezend vermogen

Immuunsysteem en zelfgenezend vermogen

Elohim Melkkwarts, Toermalijn, Robijn en Heliotroop helpen je lichaam te zuiveren en ondersteunen daarnaast je immuunsysteem en zelfgenezend vermogen.
Impulsiviteit

Impulsiviteit

Ben jij soms te impulsief? Elohim Amethist, Chrysopraas en Amazoniet helpen je om meer rust in je leven te brengen en bevorderen het samenwerken van verstand en gevoel waardoor je beter kunt nadenken.

.
In je kracht staan

In je kracht staan

Wil je meer in je kracht staan? Elohim Hemimorfiet, Granaat, Robijn en Zonnesteen wakkeren je innerlijke kracht aan, helpen je om tevreden met jezelf te zijn en om richting aan je leven te geven.
Infecties

Infecties

Bij infectie houd je verhitte energieën te lang in je systeem vast. Elohim Heliotroop, Topaas, Larimar, Turkoois en Rhodochrosiet helpen je om deze energetische blokkade te laten oplossen waarna je weer in kalmte kunt afkoelen.
Innerlijk kind

Innerlijk kind

Het Elohim Centre heeft een aantal producten die specifiek gericht zijn op de heling van het innerlijk kind, waaronder Sugeliet en een heel bijzonder kristal, ‘Je Engel en Innerlijk kind kristal’.
Innerlijke rust

Innerlijke rust

Iedereen heeft een kern van stilte en rust. Als je dit meer wilt bekrachtigen in jezelf, dan kunnen Elohim Chrysocolla, Mangano calciet, Versteend hout, Amethist en Aragoniet je hier geweldig bij begeleiden.
Inspiratie en ideeën

Inspiratie en ideeën

Inspiratie krijg je zomaar. Ineens komt een idee of impuls in je op. Olivijn, Kunziet, Smaragd en Chalcedoon dragen bij aan dit creatief proces.
Intuïtie

Intuïtie

Wil je meer naar je intuïtie leren luisteren, gebruik dan de Elohim edelstenen Bergkristal, Maansteen en Lapis Lazuli.
Jaloezie

Jaloezie

Iedereen is wel eens jaloers. Heb je daar te vaak last van dan kunnen Elohim Tijgeroog en Rozenkwarts je helpen om je minder met anderen te vergelijken en zelfliefde en acceptatie te vergroten
Kalmerend, ontspannend, rustgevend

Kalmerend, ontspannend, rustgevend

De Elohim edelstenen Magnesiet, Aquamarijn, Aragoniet, Chalcedoon en Turkoois helpen je om tot rust te komen en je evenwicht te hervinden zodat je ontspannen, gecentreerd en gelukkig in je eigen leven staat?
Kanker

Kanker

Een diagnose van kanker zet je wereld op z’n kop. In deze tijden van crisis kunnen de Elohim edelstenen Rookkwarts en Obsidiaan je bijstaan.
Karma

Karma

De Elohim edelstenen Opaal, Herkimer Diamant en Merliniet helpen je om inzicht te ontwikkelen in je karma waardoor je het gemakkelijker kunt doorwerken, helen en loslaten.
Keel

Keel

Spreek je je uit of verstop je je achter een zwijgend masker? Aquamarijn, Sodaliet, Larimar en Cyaniet helpen je om jouw waarheid uit te spreken.
Keelchakra

Keelchakra

Evenwicht in je denken en voelen, innerlijke communicatie met je ziel. Aquamarijn, Coelestien, Chalcedoon, Blauwe Calciet en Turkoois ondersteunen je keelchakra en breng helderheid in spreken en zien.
Kinderen (basisschool)

Kinderen (basisschool)

Elohim Tijgeroog, Citrien en Groene Aventurijn geven je kind een stabiel uitgangspunt van waaruit hij of zij zichzelf kan laten zien en nieuwe vaardigheden aan kan leren.
Koorts

Koorts

Koorts betekent dat het tijd is voor zuivering van alle emotionele ‘gifstoffen’. Elohim Cyaniet, Sodaliet, Magnetiet, Bergkristal en Larimar helpen je daarbij.
koude handen en voeten

Koude handen en voeten

Koude handen en voeten wijzen naar angst om je leven aan te pakken en richting te geven. Obsidiaan, Robijn, Granaat en Carneool stimuleren je om achter jezelf te staan, te durven stromen en om vol aanwezig te zijn, in leven en lijf.
krampen

Krampen

Wanneer je kramp hebt kunnen de edelstenen Tijgeroog, Magnetiet, Obsidiaan en Amazoniet je helpen om de doorstroom van energie, bloed en adem te herstellen.
kritiek

Kritiek, omgaan met

Word je emotioneel of boos; schiet je in de aanval of verdediging? Elohim Kunziet en Citrien helpen je om beter met kritiek om te gaan.
Kundalini-energie

Kundalini energie

Elohim Heliodoor, Granaat, Serpentijn en Kosmische Blauwe Straal Coelestien helpen om je Kundalini-energie te doen ontwaken en je kundalini kanaal te activeren.
lever

Lever

De Elohim edelstenen Topaas, Turkoois, Unakiet, Chrysocolla en Pyriet helpen je als je "iets op je lever hebt". Ze verlichten overmatige of onderdrukte boosheid, woede, walging en frustratie.
Lichamelijke reining (kuur, detox)

Lichamelijke reiniging

Wil je jouw lichaam en geest ontdoen van afvalstoffen of giftige stoffen dan kunnen Elohim Bergkristal, Zwarte Toermalijn of Jade je daarbij helpen.
Liefde

Liefde

Elohim Rozenkwarts, Smaragd, Prehniet, Kunziet en Cyaniet zetten een liefdesveld neer waardoor je hart zich opent om vanuit onvoorwaardelijke liefde te leven.
longen

Longen

De longen worden geassocieerd met het vermogen om te geven en ontvangen. De Elohim edelstenen Larimar, Prehniet, Rozenkwarts, Granaat en Pietersiet helpen je daarmee.
Loslaten

Loslaten

Heb je moeite om dingen los te laten dan kunnen Elohim Amethist, Peridot en Rhodochrosiet je helpen. Je leven wordt daardoor lichter, blijer en zorgelozer.
Myalgische encefalomyelitis (M.E.)

M.E.

De Elohim edelstenen Ametrien en Citrien verlichten de symptomen van M.E. en helpen je ook om naar de energetische oorzaak van de ziekte te gaan.
Multiple sclerose (M.S.)

M.S.

MS is een chronische aandoening van het centrale zenuwstelsel. Elohim Rhodoniet en Rhodochrosiet helpen om de symptomen van M.S. te verlichten zoals problemen met lopen, voelen en zien.
Maag

Maag

De Elohim edelstenen Gyrasol, Agaat, Maansteen, Barnsteen en Zonnesteen helpen je wanneer iets zwaar op de maag ligt. Maagzuur, maagkrampen of maagzweren worden daarmee voorkomen of verlicht.
Mannelijke energie

Mannelijke energie

Als je mannelijke energie op peil is dan ben je daadkrachtig en ondernemend. Elohim Carneool, Blauwe Aventurijn en Zonnesteen moedigen je aan om jezelf te laten zien en je te manifesteren in de wereld.
Meditatie

Meditatie

Meditatie is een vorm van spirituele oefening die ook veel lichamelijke en mentale voordelen brengt. Amethist, Sodaliet, Larimar en Seleniet helpen je om meditatie te verdiepen.
Menopauze (overgang)

Menopauze (overgang)

Zie de menopauze niet als een tijdstip maar een transformatieproces. Een proces dat vaak gepaard gaat met opvliegers, stemmingswisselingen, slaapgebrek en gewichtstoename.
Menstruatieklachten/PMS

Menstruatieklachten (PMS)

Veel vrouwen hebben last van menstruatiekrampen en PMS klachten. Elohim Maansteen, Pyriet, Jaspis en Hematiet helpen hiertegen en zorgen ook voor een regelmatige menstruatiecyclus.
Migraine

Migraine

Bonzende hoofdpijn, misselijkheid en flitsen voor de ogen: Heb jij regelmatig last van migraine dan kunnen Magnesiet, Amethist, Bergkristal en Rookkwarts je helpen.
Milt

Milt

Je hebt de milt nodig voor een goede afweer. Elohim Citrien, Barnsteen, Malachiet, Robijn en Heliotroop edelstenen zijn weldadig voor zijn functioneren.
Misselijkheid

Misselijkheid

Energetisch gezien treedt misselijkheid op wanneer iets onverteerbaar voor je is. Elohim Jaspis, Calciet en Fluoriet helpen je om indrukken beter in je op te nemen waardoor het gevoel van misselijk zijn verzwakt.
Motoriek

Motoriek

Voor mensen met een slechte motoriek vergen allerlei handelingen heel veel inspanning. Elohim edelstenen Cyaniet, Danburiet en Sugeliet kunnen in dit geval ondersteuning bieden.
Negatieve gedachten en gevoelens

Negatieve gedachtes en gevoelens

Negatieve gedachten en gevoelens; iedereen heeft er wel eens last van. Elohim Seleniet, Labradoriet en Pietersiet helpen je om de negatieve spiraal stop te zetten
Nek, rug en schouders

Nek, rug en schouders

Een stijve nek, last van je rug, pijn in je schouders? De Elohim edelstenen Magnetiet, Amazoniet, Chrysocolla, Rookkwarts en Zinkblende kunnen je helpen om deze klachten te verlichten.
Nervositeit

Nervositeit

Ben je een echte zenuwpees? Als je teveel last hebt van een zenuwachtig gevoel, dan kunnen Elohim Ametrien, Heliodoor, Serpentijn en Chiastoliet je helpen.
Nieren

Nieren

Elohim Citrien, Barnsteen, Vuursteen en Girasol bekrachtigen de werking van de nieren en helpen bij het verwijderen van verouderde, giftige emoties zoals “ik ben niet goed genoeg”, kwaadheid en schuldprojectie naar je partner en vijandige gevoelens naar jezelf.
Nieuwetijdskinderen

Nieuwetijdskinderen

Als nieuwetijdskind (of volwassen) ben je extra gevoelig en heb je sterk de behoefte om de wereld te helpen. Elohim Labradoriet, Jaspis, Seleniet en Aquamarijn geven je een steun in de rug. Ze helpen je om in balans te blijven en ondersteunen je op je spirituele pad.
Obsessies

Obsessies

Heb je last van een bepaald idee in je hoofd dat er, ook al wil je dat wel, niet meer uitgaat? Rutielkwarts, Rozenkwarts en Tijgerijzer helpen je om vrij te komen van deze obsessie.
Ogen

Ogen

De ogen zijn de spiegel van de ziel. Elohim Turkoois, Smaragd, Labradoriet, Aquamarijn en Agaat behandelen problemen met de ogen, zoals droge ogen, ver- of bijziendheid, wazig zien en staar.
Ontstekingen

Ontstekingen

Ontstekingen komen voor op plekken in het lichaam waar een blokkade zit of heeft gezeten. Elohim edelstenen Magnetiet, Aquamarijn en Larimar helpen je door de genezende krachten in jezelf te stimuleren.
Onvruchtbaarheid, zwanger worden

Onvruchtbaarheid, zwanger worden

Al een tijd verlangen jullie naar een baby, echter het zwanger worden wil maar niet lukken. De Elohim edelstenen Carneool, Rutielkwarts en Maansteen kunnen door beide partners gedragen worden om de gezamenlijke vruchtbaarheid te verhogen.
Opkomen voor jezelf

Opkomen voor jezelf

Heb je moeite om voor jezelf op te komen? De edelstenen Sodaliet, Jaspis en Tijgerijzer helpen je om trouw aan jezelf te blijven en assertief te zijn wanneer dat nodig is
Oren

Oren

Een oorprop, een oorontsteking, oorsuizen, overgevoeligheid of gehoorverlies.... Elohim Coelestien Fluoriet en Onyx helpen je wanneer je “niks meer wilt of kunt horen”.
Ouderdomskwalen

Ouderdomskwalen

Als je ouder wordt verandert je lichaam en leidt slijtage tot ouderdomskwalen. Elohim edelstenen kunnen je helpen om diverse ouderdomskwalen te verlichten.
Overgave

Overgave

Durf je te leven vanuit overgave en sta je in je kracht, ongeacht wat er op je Pad komt? Elohim Kunziet, Chrysopraas, Zonnesteen en Amethist helpen je.
Overgevoeligheid

Overgevoeligheid

Overgevoeligheid is anders dan hooggevoeligheid; het is een vorm van emotionele kwetsbaarheid. Elohim Aragoniet, Citrien, Aquamarijn en Labradoriet bekrachtigen je wanneer je overgevoelig bent.
Overspannenheid

Overspannenheid

Wordt het je soms allemaal teveel? Staat je hele lichaam stijf van de stress? Elohim Aragoniet, Pietersiet, Labradoriet, Amethist en Blauwe Chalcedoon ondersteunen je bij overspannenheid
Overvloed

Overvloed

Hoe vaak komt het niet voor dat we in te korten denken? Lees meer:
Paniek (paniekaanvallen)

Paniek

Plotseling krijg je een benauwd gevoel: je raakt in paniek. Elohim Turkoois, Rhodoniet, Groene Toermalijn, Toermalijnkwarts en Barnsteen helpen je om paniek (paniekaanvallen) te bestrijden.
Piekeren

Piekeren

Als piekeren de overhand krijgt is het zaak er iets aan te gaan doen. De edelsteen Aventurijn, Onyx, Zinkblende en Lepidoliet kunnen je hierbij helpen.
Pijn

Pijn

Pijn is een waarschuwing voor overbelasting of beschadiging van uw lichaam en geest. Wanneer je pijn lijdt kunnen de edelstenen Serpentijn, Saffier, Celestien en Larimar je helpen.
Positief denken

Positief denken

Positief denken maakt je leven leuker en langer. Elohim Rookkwarts, Zonnesteen en Barnsteen helpen je om het leven vanuit de zonnige kant te zien.
Prikkelbaarheid

Prikkelbaarheid

Een korte lontje, ochtendhumeur, afreageren en onnodige agressie? De edelstenen Apatiet, Rhodochrosiet, Chrysocolla of Topaas helpen tegen prikkelbaarheid
Prostaat

Prostaat

Pijn met plassen, ontsteking, bloed in de urine? Zinkblende, Zonnesteen en Magnesiet hebben een gunstige werking wanneer je last van prostaatklachten krijgt.
Psychische aanvallen

Psychische aanvallen

Een psychische aanval gebeurt wanneer iemand anders kwaadwillige gedachten of gevoelens naar je stuurt. De Elohim edelstenen Obsidiaan, Ametrien en Kunziet en ook het aura bescherming kristaalbuisje helpen om dit tegen te gaan
Puberteit

Puberteit

Elohim Valkenoog, Tijgeroog en Chrysocolla zorgen voor balans, aarding en bescherming in je puberteit en helpen je tegelijkertijd jezelf neer te zetten.
Puistjes (pukkels of acne)

Puistjes

Iedereen heeft er ooit wel eens mee te maken gehad: puisten op je gezicht, nek of rug. Elohim Amethist, Fluoriet en Aventurijn helpen om deze kleine ontstekingen van de huid te verlichten.
Relaties

Relaties

Jullie hebben een relatie, verkering of gaan met elkaar. Hoe zorg je dat je het samen leuk hebt? Elohim Rozenkwarts, Rhodochrosiet, Smaragd en Granaat dragen op verschillende manieren bij aan een liefdevolle en levendige relatie.
Reuma (artritis en artrose)

Reuma (artritis en artrose)

Heb je langere tijd pijnlijke of stijve gewrichten en spieren of zijn jouw gewrichten gezwollen? Elohim Malachiet, Barnsteen, Fluoriet or Toermalijnkwarts gebruiken om de pijn en stijfheid van reuma te verlichten.
Rouwverwerking

Rouwverwerking

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpend gebeurtenis. Wanneer je hulp nodig hebt tijdens het rouwproces bieden de edelstenen Toermalijnkwarts, Herkimer diamant, Rozenkwarts en Heliotroop ondersteuning.
Schildklier

Schildklier

De schildklier drukt via zijn hormoonproductie een zeer belangrijk stempel op het hele lichaam. Blauwe Calciet, Rutielkwarts, Aquamarijn en Cyaniet hebben een gunstige werking op deze klier.
Schimmelinfecties

Schimmelinfecties

Elohim Chrysopraas, Amazoniet en Chrysocolla kunnen gebruikt worden om schimmelinfecties zoals candida, ringworm, schimmelnagels en zwemmerseczeem te verlichten.
Schuldgevoelens

Schuldgevoelens

Wat doe je als je continu last van schuldgevoelens hebt? Elohim edelstenen Opaal, Sodaliet, Larimar en Chiastoliet helpen je om van dat chronisch gevoel van “niet goed doen/zijn” af te komen.
Seksualiteit

seksualiteit

Seksualiteit is de bron van al het leven, de basis van ons bestaan. Elohim Rhodochrosiet, Carneool, Granaat en Valkenoog helpen je om je seksuele kracht te verbinden met de liefde en werken goed tegen problemen op seksueel gebied.
Slaapproblemen

Slaapproblemen

Wat doe je als je structureel last van slapeloosheid hebt? Elohim Hematiet, Lapis Lazuli, Amethist en Maansteen helpen je om je nachtrust te verbeteren.
Snurken

Snurken

Snurken kan een hardnekkig probleem vormen, vooral voor je bedpartner. Je kunt de edelstenen Labradoriet en Toermalijn onder je kussen stoppen of dragen om het gesnurk te verlichten.
Spataders en aderverkalking

Spataders en aderverkalking

De edelstenen Fluoriet en Magnesiet bieden verlichting bij spataderen en aderverkalking. Ze zorgen ervoor dat je bloedsomloop weer vrij kan circuleren en dat je stopt met jezelf inkrimpen.
Spieren

Spieren

In je lichaam zitten meer dan zeshonderd spieren. Ze zitten overal, zelfs in de ogen en de huid. De edelstenen Aventurijn, Chiastoliet, Calciet en Celestien hebben een weldadige werking op je spieren.
Spijsvertering

Spijsvertering

Heb je last van misselijkheid, winderigheid en buikpijn? Aragoniet, Agaat, Magnesiet, Tijgerijzer en Citrien helpen bij klachten van het spijsverteringssysteem.
Spirituele groei en ontwikkeling

Spirituele groei en ontwikkeling

Spirituele groei en ontwikkeling is iets waar vele op dit moment mee bezig zijn. Elohim Rutielkwarts, Aquamarijn, Hemimorfiet en Kosmische Blauwe Straal Celestien ondersteunen het ontwakingsproces naar Zelf- en Godsrealisatie te volgen.
Stofwisseling

Stofwisseling

Een goed lopende stofwisseling zorgt ervoor dat je energieniveau op peil blijft. Elohim edelstenen Labradoriet, Magnesiet en Amazoniet ondersteunen je stofwisseling zodat je optimaal (ook intellectueel) kunt presteren en goed op gewicht blijft.
Stotteren

Stotteren

Wanneer je stottert kan de taal, het communicatiemiddel, niet vrij stromen. Elohim Aquamarijn, Chalcedoon en Lapis Lazuli hebben een gunstige werking op het keelchakra en op het stotteren.
Stress

Stress

Toegenomen eigenwaarde, aarden en meer aanwezig zijn in je lichaam, zal stress verzachten. Elohim Saffier, Rookkwarts, Rode jaspis, Blauwe chalcedoon en Rhodoniet zullen je hierin vreugdevol bijstaan, ieder op zijn eigen unieke wijze.
Teveel in je hoofd

Teveel in je hoofd

Als je veel in je hoofd zit, verlies je de verbinding met je gevoel en je lichaam. Elohim Vuursteen, Amethist, Pietersiet en Amazoniet helpen je vanuit ontspanning keuzes te maken vanuit je hart.
Trauma's

Trauma's

Een trauma is een diepe verwonding na een ingrijpende gebeurtenis in iemands leven. Elohim Rozenkwarts, Obsidiaan, Malachiet en Rhodochrosiet helpen je bij de verwerking van trauma.
Tweede chakra

Tweede chakra

Wanneer je moeite hebt met het ongedwongen uiten van je levenskracht, seksualiteit en levensvreugde bieden de Elohim Tijgeroog, Granaat, Carneool en Calciet ruggengraat .
Twijfel

Twijfel

Als je veel twijfelt, besluiteloos of onzeker bent of beslissingen steeds uitstelt, kunnen de Elohim edelstenen Granaat en Tijgeroog je ondersteunen.
Uithoudingsvermogen

Uithoudingsvermogen

Word je uitgedaagd door een moeilijke situatie die niet 1,2,3 op te lossen lijkt? De Elohim edelstenen Heliodoor. Rode Jaspis en Granaat geven je moed, steun en daadkracht.
Veranderingen (omgaan met)

Veranderingen (omgaan met)

Meebewegen met veranderingen i.p.v. verzet. De Elohim Witte Topaas, Citrienkwarts, Chrysocolla en Larimar geven ondersteuning en helpen vanuit een groter perspectief te kijken.
Verantwoordelijkheidsgevoel (teveel)

Verantwoordelijkheidsgevoel (teveel)

Elohim Tijgeroog, Citrien, Malachiet en Pyriet helpen je vanuit liefde voor jezelf beter voor jezelf op te komen
Verbinding met de aarde

Verbinding met de aarde

Door vroegere ervaringen of karmische patronen kan je de verbinding met de aarde (deels) verloren zijn. Elohim Unakiet, Zwarte Toermalijn en Mosagaat laten spanning, stress en oude patronen afvloeien naar de aarde en brengen een nieuwe balans van waaruit je in veiligheid op kunt staan.
Verdriet

Verdriet

Verdriet vraagt om een zachte en veilige bedding van waaruit je kunt verwerken en helen. De Elohim Smaragd, Amethist, Rozenkwarts en Amazoniet werken kalmerend, brengen helderheid, geborgenheid, troost en balans.
Vergeving

Vergeving

Wanneer iets je raakt of pijn doet kan dit de neiging doen ontspringen om de ander hiervoor verantwoordelijk te houden. Kan je het in je hart opbrengen om vergevingsgezind te zijn en je weg in vrede te vervolgen? Elohim Sugeliet, Seleniet, Serpentijn en Rhodoniet ondersteunen je hierbij.
Verkoudheid

Verkoudheid

Als je verkouden bent, wil je je onbewust ontdoen van iets wat er niet hoort. Elohim Fluoriet, Tijgeroog, Aragoniet en Aquamarijn kunnen je genezingsproces bij verkoudheid ondersteunen.
Verlegenheid

Verlegenheid

Verlegenheid is een angst of onvermogen om jezelf daadwerkelijk te laten zien in sociale situaties of in contact met een ander. Elohim Zonnesteen, Rozenkwarts en Vuuropaal geven je een positief duwtje in de rug.
Verlichting, Zelfrealisatie

Verlichting

Gaia Christ Zonnesteenbol, Celestien, Wesak bergkristal en Lapis Lazuli helpen je om de ik-illusie te overstijgen en vanuit een permanente staat van eenheid en onvoorwaardelijke liefde te leven.
Vermoeidheid

Vermoeidheid

Elohim Tijgerijzer, Hematiet, Barnsteen en Ametrien zorgen voor een nieuwe toevoer van energie en ontdoen je van datgene dat je verzwaart.
Verslaving

Verslaving

Elohim Zinkblende, Amethist, Hematiet, Rookkwarts en Labradoriet helpen verslavingspatronen te doorbreken, je lichaam en geest te ontgiften en leggen een nieuwe verbinding met je hogere zielenlicht.
Vertrouwen

Vertrouwen

De edelstenen Pyriet, Tijgeroog, Labradoriet en Kunziet helpen vanuit warmte en veiligheid jezelf neer te zetten en je vanuit vertrouwen over te geven aan al dat is.
Verwarring

Verwarring

Elohim Pyriet, Rhodoniet, Fluoriet en Seleniet brengen balans en overzicht bij verwarring en lijnen je uit met de hogere lichtsferen waardoor je weer helder en gefocust wordt.
Virusinfecties

Virusinfectie

Een virusinfectie treedt op als je iets los wilt trillen wat er niet hoort. Elohim Fluoriet, Tektiet en Turkoois helpen je lichaam te ontgiften en brengen opnieuw balans.
Vitaliteit

Vitaliteit

Wanneer het je ontbreekt aan veerkracht of vitaliteit dan kunnen de Elohim edelstenen Zinkblende, Jaspis, Herkimer diamant, Carneool en Tijgerijzer je helpen. Ze zorgen dat zowel je lichaam als geest weer in balans komt en je wordt voorzien van nieuwe energie.
Voorhoofdchakra (derde oog)

Voorhoofdchakra (derde oog)

Elohim Ioliet, Fluoriet, Amethist, Amazoniet en Azuriet helpen je voorhoofdschakra te openen, versterken je heldere gaven en lijnen je uit met je hogere lichtlichamen.
Vrouwelijke energie

Vrouwelijke energie

Elohim Fluoriet, Herkimer Diamant, Chalcedoon en Maansteen brengen vanuit zachte kracht heling op je voortplantingsorganen en vrouwelijke energie.
Weerstand overwinnen

Weerstand overwinnen

Als het even tegenzit dan geven Elohim Zinkblende, Tijgerijzer, Kunziet en Granaat je een positief duwtje in de rug om met verruimd inzicht weer verder te gaan.
Werk en studie

Werk en studie

Elohim Rookkwarts, (gele) Fluoriet en Pyriet ondersteunen je intellect, verminderen stress en maken praktisch en georganiseerd.
Winterhanden en -voeten

Winterhanden en -voeten

Wanneer je last hebt pijnlijke zwellingen van de huid in koude of vochtige periodes dan kunnen Elohim Rode Jaspis, Hematiet en (Sneeuwvlok) Obsidiaan verlichting bieden.
Wondgenezing

Wondgenezing

Wanneer je last hebt van wondjes of huidbeschadigingen dan ondersteunen Elohim Tektiet, Hemimorfiet en Barnsteen (Amber) de wondgenezing.
Wratten

Wratten

Bij wratten kunnen Elohim Malachiet en Toermalijnkwarts je helpen oude conditioneringen los te laten en meer liefde voor jezelf te ervaren.
Zelfexpressie en ontwikkeling

Zelfexpressie en ontwikkeling

Als je jezelf meer wilt neerzetten vanuit het hogere lichtwezen dat je bent, kunnen Elohim Citrien, Aquamarijn, Ioliet en Mosagaat je ondersteunen.
Zelfstandigheid en onafhankelijkheid

Zelfstandigheid en onafhankelijkheid

Elohim Pyriet, Citrien, Blauwe calciet en Lepidoliet helpen je vanuit vertrouwen, vreugde en daadkracht jezelf uit te drukken in de stof.
Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

Een hoop mensen zoeken ondersteuning bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Lees meer:
Zenuwen

Zenuwen

Elohim Sugeliet, Rookkwarts, Onyx en Kunziet bieden verlichting wanneer je last hebt van een zenuwaandoening of geestelijk uit balans bent.
Ziekte van Lyme

Ziekte van Lyme

Energetisch gezien geeft de ziekte van Lyme aan dat je een diepe wens hebt om nu te leren leven vanuit je kern. Je bent op zoek naar zelfrealisatie en wilt jezelf manifesteren. Elohim Barnsteen, samen met Rutielkwarts of Bergkristal, kan je bijstaan in het herstellen van Lyme.
Zonnevlecht/solar plexus

Zonnevlecht/solar plexus

Elohim Citrien, Goudtopaas, Chiastoliet en Barnsteen helpen je om je zonnevlecht te openen in zijn volle potentie zodat jij vanuit vreugde en warmte kunt gaan leven vanuit je Ware Zelf.
Zwangerschap

Zwangerschap

Zwanger zijn is een bijzondere tijd waarin een hoop gebeurt. De edelstenen Aventurijn, Groene Jade, Rozenkwarts, Robijn en Rode Jaspis zijn weldadig voor jou en jouw baby tijdens zwangerschap.
Zwellingen

Zwellingen

Elohim Septarie, Amethist en Bergkristal helpen vocht af te drijven, het lichaam te reinigen en stimuleren het immuunsysteem.
Zweten

Zweten

De Elohim edelstenen Sodaliet, Magnesiet en Bergkristal helpen de vocht- en hormoonhuishouding te reguleren en overmatig zweten in te dammen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren