Werking edelstenen

Hieronder vind je een overzicht met de helende werking van Elohim edelstenen en kristallen. Meer dan 200 werkingen zijn beschreven waaronder fysieke en energetische klachten. Ontdek welke edelstenen jou en je gezondheid kunnen ondersteunen door hun geneeskrachtige werking.

Fysieke klachten: Elohim edelstenen werken op innerlijke oorzaak en vervolgens op fysiek.

 

Aarding

Aarding

De Elohim edelstenen Tijgerijzer en Hematiet zijn aardende stenen en krachtige ondersteuners bij het aarden. Een goede aarding zorgt voor een stevige basis, zelfverzekerdheid, ontspanning en contact met je lichaam en gevoel.
ADHD

ADHD

De Elohim edelstenen Rozenkwarts, Aventurijn, Prehniet en Robijn bieden ondersteuning bij ADHD. Ze zorgen voor evenwicht en verbinden je met je hart zodat je van daaruit je beslissingen neemt.
Alertheid en concentratie

Alertheid en concentratie

De Elohim edelstenen Onyx, Fluoriet, Saffier en Agaat helpen je geconcentreerd te blijven en je te focussen op je bezigheden.
Alvleesklier

Alvleesklier

Elohim Agaat, Citrien en Chrysopraas zijn edelstenen die klachten van de alvleesklier verlichten. Ze helpen je om verdriet om te zetten in vreugde en warmte om te zetten in liefdevolle deelname aan het aardse leven.
Alzheimer (dementie)

Alzheimer (dementie)

Elohim Rozenkwarts, de steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede, biedt ondersteuning bij de ziekte van Alzheimer (dementie). Hij bevrijdt onderdrukte emoties en verdriet en vult verlies aan.
Amandelen

Amandelen

De Elohim edelstenen Chrysocolla en Pyriet helpen bij gezwollen en ontstoken amandelen en ondersteunen je om te zeggen wat jij te zeggen hebt. Gevoelens, woorden en creativiteit mogen de wereld instromen.
Angst

Angst

Elohim Larimar, Citrien, Toermalijn en Amazoniet ondersteunen je om stukje bij beetje je de controle los te laten en je angst te transformeren.
Anorexia

Anorexia

De Elohim edelstenen Unakiet en Blauwe Topaas bieden verlichting bij anorexia. Ze helpen je om uit je patroon van “weg-kwijnen” te stappen en voor het leven te kiezen.
Astraal reizen

Astraal reizen, buitenlichamelijke ervaringen

De Elohim edelstenen Pietersiet en Lapis Lazuli werken ondersteunend tijdens astrale reizen en buitenlichamelijke ervaringen. Ze helpen je om inzicht op te doen over je innerlijke obstakels en meer te leren over het doel van je leven.
Aura (bescherming en zuivering)

Aura (bescherming en zuivering)

Elohim Sugeliet, Olivijn, Labradoriet en Bergkristal helpen je om, naast andere Elohim producten, je aura te reinigen en te beschermen.
Baarmoeder en eierstokken

Baarmoeder en eierstokken

Elohim Agaat ondersteunt de baarmoeder als oneindig reservoir van vrouwelijke wijsheid en liefde. Elohim Gouden Topaas heeft een gunstig effect op de eierstokken.
Baby's, peuters en kleuters

Baby's, peuters en kleuters

Elohim Rozenkwarts, Seleniet, Gouden Topaas, Labradoriet en Blauwe Chalcedoon geven baby's, peuters en kleuters een liefdevolle bedding van waaruit ze zichzelf kunnen ontwikkelen.
Balans in het leven

Balans in het leven

Elohim Agaat, Barnsteen, Toermalijn, Seleniet en Turkoois helpen je balans te creëren op elk vlak van je leven.
Bedplassen

Bedplassen

Wanneer er sprake van bedplassen is kunnen de Elohim Jade en Agaat verlichting bieden. Bedplassen wijst naar een neiging om emoties te onderdrukken en een gevoel van onmacht en hulpeloosheid.
Beïnvloedbaar, te

Beinvloedbaar, te

Elohim Onyx helpt je om op moeilijke momenten bij jezelf te blijven zodat je minder geraakt wordt door de meningen, uitspraken, gevoelens en gedrag van anderen.
Beklemmend gevoel

Beklemmend gevoel

De Elohim edelstenen Seleniet en Toermalijnkwarts helpen je om minder benauwd en naargeestig te voelen. Je voelt ruimte bij jezelf ontstaan en durft, met vertrouwen, weer midden in het leven te staan.
Bescherming tegen (electromagnetische) straling

Bescherming tegen (electromagnetische) straling

Elohim Crystal home + office healers, Zwarte toermalijn en Fluoriet bieden door hun beschermende energie uitkomst bij verschillende soorten straling.
bescherming tegen negatieve energie

Bescherming tegen negatieve energie

De mens wordt steeds meer subtiel voelend. Elohim Labradoriet, Seleniet en het Aurabeschermings Kristalbuisje helpen, ook bij klachten zoals (chronische) vermoeidheid, hoofdpijn, een slecht humeur en angst.
Beslissingen nemen

Beslissingen nemen

Blijf je lang wikken en wegen? De Elohim edelstenen Blauwe Aventurijn, Onyx, Tijgeroog en Valkenoog helpen je om te besluiten te nemen. Zo kan je, ondanks je angst voor het onbekende, keuzes maken.
Bevalling

Bevalling

De Elohim edelstenen Jaspis, Malachiet, Robijn, Jade, Maansteen en Agaat hebben een heilzame werking rondom een bevalling.
Bewustwording en bewustzijn

Bewustwording en bewustzijn

Bewust worden van jezelf en van alles om je heen? Elohim Azuriet, Seleniet, Topaas, Labradoriet, Opaal en Unakiet ondersteunen je op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
Bezorgdheid

Bezorgdheid

Je zorgen maken over iets wat mogelijk kan gebeuren. Elohim Amazoniet en Rutielkwarts helpen je om bezorgdheid op te heffen, zodat je je niet meer zo druk maakt met vragen zoals “Wat als…..?”
Blaas en blaasontsteking

Blaas

De Elohim edelstenen Agaat, Heliotroop, Prehniet, Citrien, Jade en Jaspis ondersteunen en ontgiften de blaas.
Bloed, bloeddruk, bloedarmoede

Bloed, bloeddruk en bloedarmoede

De Elohim edelstenen Hematiet, Magnetiet, Obsidiaan, Granaat en Rozenkarts hebben een gunstige werking op het bloed, de bloedcirculatie en de bloedvaten. Bloed staat symbool voor je levenskracht en energie. Verlangen, liefde en warmte worden ermee voortgestuwd.
Blokkades, energie en chakra's

Blokkades

De Elohim edelstenen Cyaniet, Toermalijn, Aventurijn, Kunziet en Rhodoniet helpen je wanneer er iets in de weg zit waardoor de energie in je systeem niet lekker kan stromen.
Boosheid en agressie

Boosheid en agressie

Elohim Apatiet, Jade, Toermalijn, Tijgeroog en Valkenoog ondersteunen je wanneer woedeaanvallen uit de hand lopen. Wanneer je de werkelijke krachten in jezelf erkent verdwijnt de agressie naar anderen toe en ben je niet meer (zelf)destructief.
Borstvoeding

Borstvoeding

Elohim Chalcedoon, Seleniet en Maansteen zijn uitstekende edelstenen om te gebruiken tijdens het geven van borstvoeding. Ze helpen jou om met zuiver liefde en aandacht je kindje te voeden.
Botten, osteoporose

Botten

De Elohim edelstenen Fluoriet, Aragoniet, Onyx, Calciet en Apatiet dragen bij aan een uitgebalanceerde, stevige bottenstructuur zodat jij kunt gaan en staan waar je wilt in het leven.
Brandwonden

Brandwonden

De Elohim edelstenen Hemimorfiet, Chrysocolla, Rozenkwarts, Bergkristal en Melkkwarts helpen om brandwonden te verzachten.
Bronchitis

Bronchitis

Elohim edelstenen Barnsteen, Pyriet, Herkimer Diamant en Rutielkwarts bieden verlichting bij bronchitis, hoesten en kortademigheid.
Burn-out

Burn-out

Ben jij (bijna) burn-out geraakt? De Elohim edelstenen Aragoniet, Barnsteen, Citrien, Amethist en Labradoriet helpen je om te herstellen.
Chakra's balanceren en reinigen

Chakra's, balanceren en reinigen

Elohim Bergkristal, Toermalijn, Labradoriet en Zinkblende helpen je om je chakra’s te reinigen en balanceren en jezelf van blokkades en stilstaande energie te bevrijden.
Communicatie

Communicatie

Elohim Blauwe Toermalijn en Chalcedoon helpen je om vanuit eigen waarden en authenticiteit te spreken.
Contact met Hogere Zelf, innerlijke bron

Contact maken met je Hogere Zelf, je innerlijke bron

Elohim Sugeliet en Melkkwarts helpen je om contact te maken met je Hogere Zelf en met je innerlijke bron. Ze helpen je herinneren dat je een kind van het Universum bent met de kracht binnen in jezelf om je eigen wereld te creëren.
Contact met engelen, gidsen en vorige levens

Contact met engelen, gidsen en vorige levens

Elohim Herkimer Diamant, Danburiet, Hemimorfiet, Seleniet en Larimar ondersteunen je in het contact met Engelen, Gidsen en vorige levens.
Controle loslaten

Controle

De Elohim edelstenen Amethyst, Citrien, Sodaliet en Ametrien helpen je om te ontspannen en de controle los te laten.
Creatviteit

Creativiteit

De Elohim Calciet bol oranje (Goddelijke Scheppingskracht), Merlijn Amethist, Carneool, Turkoois en Rozenkwarts bevorderen je creativiteit en helpen je buiten de gebaande paden te treden.
Daadkracht, moed

Daadkracht

De Elohim edelstenen Rode Jaspis, Pyriet, Oranje Calciet, Hematiet en Zonnesteen brengen je de vastberadenheid en moed om je visie uit te stippelen en daar naar te handelen.
darmen

Darmen

De Elohim edelstenen Tijgeroog, Heliotroop, Pietersiet, Barnsteen en Chrysocolla helpen om darmklachten en spijsverteringsproblemen te verzachten.
Denken

Denken

Elohim Tektiet, Fluoriet, Rookkwarts en Bergkristal maken je hoofd helder en ruim en zorgen dat je denken omgezet wordt in daden.
Depressie, stemmingswisselingen

Depressie, stemmingswisselingen

De Elohim edelstenen Lapis Lazuli, Citrien, Zonnesteen, Tijgeroog, Topaas en Carneool bieden verlichting bij depressieve klachten en stemmingswisselingen.
Derde oog (voorhoofdchakra)

Derde oog (voorhoofdchakra)

Elohim Lapis Lazuli, Apatiet, Fluoriet, Amethist en Amazoniet helpen je voorhoofdchakra te openen, versterken je heldere gaven en lijnen je uit met je hogere lichtlichamen.
Discipline

Discipline

De Elohim edelstenen Lepidoliet, Aragoniet, Magnetiet, Malachiet en Lapis Lazuli helpen je veranderingen in jezelf en je leven te bewerkstelligen.
Doorbloeding

Doorbloeding

Elohim Tijgerijzer, Obsidiaan, Pyriet, Carneool en Rode Jaspis zorgen voor een betere doorbloeding en verminderen koude handen en voeten.
Doorbreken oude patronen

Doorbreken oude patronen

De Elohim edelstenen Bergkristal, Rookkwarts, Versteend hout, Toermalijnkwarts en Agaat helpen je om patronen te doorbreken wat je niet meer wilt maar niet vanaf lijkt te komen.
Doorzettingsvermogen

Doorzettingsvermogen

De Elohim edelstenen Labradoriet, Aventurijn, Onyx, Granaat en Rode Jaspis helpen je te volharden om je doel te bereiken.
Dromen en nachtmerries

Dromen en nachtmerries

De Elohim edelstenen Maansteen, Heliotroop, Amethist, Rookkwarts en Prehniet helpen je om dromen en droomtaal beter te begrijpen.
Duizeligheid

Duizeligheid

In het geval van duizeligheid kunnen de Elohim edelstenen Malachiet, Rozenkwarts, Bergkristal en Barnsteen balans en verlichting bieden.
Dwangmatige gedachten en gedrag

Dwangmatige gedachten

De Elohim edelstenen Lepidoliet, Toermalijnkwarts en Chrysopraas helpen je om dwangmatige gedachten en gedrag los te laten.
Dyslexie

Dyslexie

De Elohim edelstenen Sugeliet, Fluoriet, Toermalijn en Saffier bieden verlichting bij dyslexie. Ze helpen je om eerst in eerlijke communicatie met jezelf te staan. Om vervolgens met anderen in een gezonde communicatie te treden.
Eigenwaarde, zelfrespect en zelfacceptatie

Eigenwaarde, zelfacceptatie en zelfrespect

De Elohim edelstenen Zonnesteen, Sodaliet, Rozenkwarts, Hemimorfiet, Tijgeroog en Citrien helpen je om meer liefde voor jezelf te voelen en zelfrespect te ontwikkelen.
Emoties

Emoties

Elohim edelstenen Kunziet, Pietersiet, Maansteen, Rhodoniet, Calciet, Unakiet en Smaragd helpen je op een gezonde manier om te gaan met je emoties.
Faalangst

Faalangst

Elohim Goudtopaas, Tijgeroog en Rookkwarts helpen om faalangst om te buigen naar vanuit zelfvertrouwen staan voor jezelf.
Fibromyalgie

Fibromyalgie

Elohim Fluoriet, Rode Jaspis, Magnetiet, Malachiet en Rutielkwarts helpen op verschillende wijze om Fibromyalgie te verlichten.
Galblaas

Galblaas

De Elohim edelstenen Barnsteen, Topaas, Olivijn en Calciet helpen je om opgekropte emoties los te laten zodat galvocht soepel het gifstof afvoert en verdriet plaats maakt voor lichte vreugde en zachtheid.
Geestelijke gezondheid

Geestelijke gezondheid

Elohim Witte Topaas, Lepidoliet, Larimar en Fluoriet ruimen obstakels op, brengen balans en zorgen ervoor dat je helder zicht krijgt op je eigen licht zodat je vanuit je Hogere Zijnsaspect kan gaan leven.
Geheugen

Geheugen

De Elohim edelstenen Hematiet, Kunziet, Chalcedoon, Pyriet en Rhodoniet helpen je geheugenfunctie te ondersteunen.
Gehoor

Gehoor

Als je problemen met je gehoor hebt voel je je vaak afgesloten van de omgeving. Elohim Onyx brengt het hoofd tot rust, zorgt voor een betere doorstroming van de 6e en 7e chakra en verbetert daarmee het gehoor.
Geloven in jezelf

Geloven in jezelf

De Elohim edelstenen Pietersiet, Topaas, Tijgerijzer, Rozenkwarts en Aventurijn sterken je als jij het gevoel hebt dat je jezelf klein houdt en vergroten je zelfvertrouwen.
Gelukkig voelen

Gelukkig voelen

Elohim Zonnesteen, Opaal, Merlijn Amethist en Turkoois helpen je tevreden en dankbaar te zijn en stimuleren een geluksgevoel.
Genezingsproces versnellen

Genezingsproces versnellen

Elohim Koper, Tektiet, Bergkristal en Unakiet helpen je te herstellen na een operatie of een periode van (langdurige) ziekte.
Geremdheid

Geremdheid

Op een liefdevolle, zachte wijze laten de Elohim Rozenkwarts, Prehniet, Oranje Calciet en Opaal voelen dat je er helemaal mag zijn zoals je bent. Ze wakkeren op een subtiele manier je innerlijke kracht aan,
Gevoelens uiten

Gevoelens uiten

Elohim Aquamarijn, Chalcedoon, Chysocolla en Kunziet vergroten je vertrouwen en kracht om je gevoelens te uiten.
Gewrichten

Gewrichten

De Elohim edelstenen Calciet, Barnsteen, Fluoriet en Aragoniet helpen je om te versoepelen in je systeem waardoor je bewegingen met minder moeite en pijn gepaard gaan.
Goede algemene gezondheid

Gezondheid

Elohim Agaat, Amethist, Hemimorfiet, Lepidoliet en Melkkwarts helpen je vitaal en veerkrachtig door het leven te gaan.
Griep

Griep

Elohim Aquamarijn, Fluoriet, Heliotroop, Herkimer Diamant en Rutielkwarts ondersteunen je tijdens griep en helpen je rust in jezelf te vinden.
Haar (groei)

Haar (groei)

Elohim edelstenen Magnetiet, Unakiet, Onyx en Smaragd helpen bij haaruitval of futloos haar.
Hart en bloedvaten

Hart en bloedvaten

Elohim Granaat, Rozenkwarts, Ametrien en Carneool versterken het hart en de bloedsomloop en zorgen voor een betere doorstroming.
Hartchakra

Hartchakra

Elohim Rozenkwarts en Rhodochrosiet helpen bij het helen van thema’s die te maken hebben met het hartchakra en helpen je om liefde te aanvaarden en te schenken.
Healing stenen

Healing stenen

Elohim Bergkristal, Herkimer diamant, Toermalijnkwarts en Witte Topaas gaan door alle schaduwstukken heen en versterken je zelfhelend vermogen.
Heimwee

Heimwee

Elohim Versteend hout, Amethist, Rozenkwarts en Chalcedoon helpen je om de connectie met jezelf te maken bij heimwee en weer volop te genieten.
Heldere gaven

Heldere gaven, telepathie, waarzeggen

Elohim edelstenen Maansteen, Aquamarijn, Labradoriet, Seleniet en Sugeliet helpen je om je heldere gaven te ontwikkelen en te communiceren met de Bovenwereld.
Hersenen

Hersenen

De Elohim edelstenen Merliniet, Sugeliet, Cyaniet en Septaria kunnen helpen om blokkades in de hersenen op te heffen zodat je weer helder kunt denken en je toegang hebt tot je intuïtie en creativiteit.
Hoesten

Hoesten

Elohim Tijgeroog, Smaragd, Fluoriet, Barnsteen en Rutielkwarts verlichten bij hoest en pakken ook de onderliggende oorzaak aan.
Hoofdpijn en migraine

Hoofdpijn en migraine

Elohim Magnesiet, Rhodochrosiet, Amethist, Maansteen, Ioliet en Bergkristal verlichten hoofdpijn en migraine, laten spanning afvloeien en geven balans.
Hoogsensitief (HSP)

Hoogsensitief (HSP)

Elohim Bergkristal, Chrysocolla, Labradoriet beschermen je tegen allerhande prikkels van buitenaf en helpen je om in je eigen stilte en kracht te komen.
Hormoonhuishouding

Hormoonhuishouding

Elohim Vuursteen, Topaas, Pietersiet en Maansteen helpen om een disbalans in je hormoonhuishouding te corrigeren.
Hyperventilatie

Hyperventilatie

Elohim Tijgeroog, Valkenoog, Labradoriet, Amethist en Ioliet verlichten de symptomen van hyperventilatie en staan je bij in het aanpakken van de oorzaken achter hyperventilatie.
Immuunsysteem en zelfgenezend vermogen

Immuunsysteem en zelfgenezend vermogen

Elohim Melkkwarts, Toermalijn, Robijn en Heliotroop helpen je lichaam te zuiveren en ondersteunen daarnaast je immuunsysteem en zelfgenezend vermogen.
Impulsiviteit

Impulsiviteit

Ben jij soms te impulsief? Elohim Amethist, Chrysopraas en Amazoniet helpen je om meer rust in je leven te brengen en bevorderen het samenwerken van verstand en gevoel waardoor je beter kunt nadenken.

.
In je kracht staan

In je kracht staan

Wil je meer in je kracht staan? Elohim Hemimorfiet, Granaat, Robijn en Zonnesteen wakkeren je innerlijke kracht aan, helpen je om tevreden met jezelf te zijn en om richting aan je leven te geven.
Infecties

Infecties

Elohim Heliotroop, Topaas, Larimar, Turkoois en Rhodochrosiet helpen je om verhitte energieën los te laten en energetische blokkades op te lossen die ten grondslag liggen aan de infectie.
Innerlijk kind

Innerlijk kind

De geprogrammeerde Elohim Bergkristal "Je Engel en Innerlijk Kind" en de edelstenen Malachiet en Mangaan Calciet brengen bescherming, heling en liefde voor je (getraumatiseerde) innerlijk kind.
Innerlijke rust

Innerlijke rust

Elohim Chrysocolla, Mangano Calciet, Versteend hout, Amethist en Aragoniet bekrachtigen de innerlijke stilte en rust in jezelf.
Inspiratie en ideeën

Inspiratie en ideeën

Inspiratie krijg je zomaar; ineens komt er een idee of impuls in je op. Elohim Olivijn, Kunziet, Smaragd en Chalcedoon dragen bij aan dit creatieve proces.
Intuïtie

Intuïtie

De Elohim edelstenen Bergkristal, Maansteen en Lapis Lazuli helpen je meer toegang te krijgen tot je intuïtie en dit als leidraad voor je leven in te zetten.
Jaloezie

Jaloezie

Iedereen is wel eens jaloers. Heb je daar te vaak last van dan kunnen Elohim Tijgeroog en Rozenkwarts je helpen om je minder met anderen te vergelijken en zelfliefde en acceptatie te vergroten
Kalmerend, ontspannend, rustgevend

Kalmerend, ontspannend, rustgevend

De Elohim edelstenen Magnesiet, Aquamarijn, Aragoniet, Chalcedoon en Turkoois helpen je om tot rust te komen en je evenwicht te hervinden zodat je ontspannen, gecentreerd en gelukkig in je eigen leven staat?
Kanker

Kanker

Elohim edelstenen Rookkwarts en Obsidiaan staan je bij in tijden van crisis. Ze brengen helderheid en lossen datgene op wat je niet meer dient.
Karma

Karma

De Elohim edelstenen Opaal, Herkimer Diamant en Merliniet helpen je om inzicht te ontwikkelen in je karma waardoor je het gemakkelijker kunt doorwerken, helen en loslaten.
Keel

Keel

Spreek je je uit of verstop je je achter een zwijgend masker? Elohim Aquamarijn, Sodaliet, Larimar en Cyaniet helpen je om jouw waarheid uit te spreken.
Keelchakra

Keelchakra

Elohim Aquamarijn, Coelestien, Chalcedoon, Blauwe Calciet en Turkoois ondersteunen je innerlijke communicatie en keelchakra en brengen helderheid in je spreken en zien.
Koorts

Koorts

Elohim Cyaniet, Sodaliet, Magnetiet, Bergkristal en Larimar verlichten koorts en helpen je zuiveren van alle emotionele gifstoffen..
kritiek

Kritiek, omgaan met

Word je emotioneel of boos; schiet je in de aanval of verdediging? Elohim Kunziet en Citrien helpen je om beter met kritiek om te gaan.
Kundalini-energie

Kundalini energie

Elohim Heliodoor, Granaat, Serpentijn en Kosmische Blauwe Straal Coelestien helpen om je Kundalini-energie te doen ontwaken en je kundalini kanaal te activeren.
lever

Lever

De Elohim edelstenen Topaas, Turkoois, Unakiet, Chrysocolla en Pyriet helpen je als je "iets op je lever hebt". Ze verlichten overmatige of onderdrukte boosheid, woede, walging en frustratie.
Lichamelijke reining (kuur, detox)

Lichamelijke reiniging

Elohim Bergkristal, Zwarte Toermalijn of Jade helpen je lichaam en geest te ontdoen van afvalstoffen en giftige stoffen.
Liefde

Liefde

Elohim Rozenkwarts, Smaragd, Prehniet, Kunziet en Cyaniet zetten een liefdesveld neer waardoor je hart zich opent om vanuit onvoorwaardelijke liefde te leven.
longen

Longen

De Elohim edelstenen Larimar, Prehniet, Rozenkwarts, Granaat en Pietersiet helpen je met het vermogen om te geven en ontvangen zodat je letterlijk en figuurlijk ademruimte krijgt.
Loslaten

Loslaten

Heb je moeite om dingen los te laten dan kunnen Elohim Amethist, Peridot en Rhodochrosiet je helpen. Je leven wordt daardoor lichter, blijer en zorgelozer.
Multiple sclerose (M.S.)

M.S.

MS is een chronische aandoening van het centrale zenuwstelsel. Elohim Rhodoniet en Rhodochrosiet helpen om de symptomen van M.S. te verlichten zoals problemen met lopen, voelen en zien.
Maag

Maag

De Elohim edelstenen Gyrasol, Agaat, Maansteen, Barnsteen en Zonnesteen helpen je wanneer iets zwaar op de maag ligt. Maagzuur, maagkrampen of maagzweren worden daarmee voorkomen of verlicht.
Mannelijke energie

Mannelijke energie

Elohim Carneool, Blauwe Aventurijn en Zonnesteen moedigen je aan om jezelf te laten zien en je daadkrachtig te manifesteren in de wereld.
Meditatie

Meditatie

Elohim Amethist, Sodaliet, Larimar en Seleniet helpen je om je meditatie te verdiepen en in je dagelijks functioneren te brengen.
Menopauze (overgang)

Menopauze (overgang)

Elohim Chrysocolla, Carneool, Turkoois en Maansteen ondersteunen je in de Menopauze bij zowel fysieke klachten als je innerlijke transformatieproces.
Menstruatieklachten/PMS

Menstruatieklachten (PMS)

Elohim Maansteen, Pyriet, Jaspis en Hematiet zorgen voor een regelmatige menstruatiecyclus en verlichten PMS-klachten en buikkrampen.
Migraine

Migraine

Heb jij regelmatig last van migraine dan kunnen Elohim Magnesiet, Amethist, Bergkristal en Rookkwarts je klachten verlichten.
Misselijkheid

Misselijkheid

Energetisch gezien treedt misselijkheid op wanneer iets onverteerbaar voor je is. Elohim Jaspis, Calciet en Fluoriet helpen je om indrukken beter in je op te nemen waardoor het gevoel van misselijk zijn verzwakt.
Negatieve gedachten en gevoelens

Negatieve gedachtes en gevoelens

Elohim Seleniet, Labradoriet en Pietersiet helpen je om een negatieve gedachtestroom te doorbreken en weer positiever in het leven te gaan staan.
Nek, rug en schouders

Nek, rug en schouders

De Elohim edelstenen Magnetiet, Amazoniet, Chrysocolla, Rookkwarts en Zinkblende verzachten een stijve nek en verlichten rug- en schouderklachten.
Nieren

Nieren

Elohim Citrien, Barnsteen, Vuursteen en Girasol bekrachtigen de werking van de nieren en helpen bij het verwijderen van verouderde, giftige emoties zoals “ik ben niet goed genoeg”, kwaadheid en schuldprojectie naar je partner en vijandige gevoelens naar jezelf.
Nieuwetijdskinderen

Nieuwetijdskinderen

Elohim Labradoriet, Jaspis, Seleniet en Aquamarijn geven je een steun in de rug en helpen om dichtbij je eigen pad te blijven. Ze helpen je om in balans te blijven en ondersteunen je op je spirituele weg.
Obsessies

Obsessies

Elohim Rutielkwarts, Rozenkwarts en Tijgerijzer helpen je om vrij te komen van vaststaande ideeën in je hoofd zodat obsessie los kan laten.
Ogen

Ogen

De ogen zijn de spiegel van de ziel. Elohim Turkoois, Smaragd, Labradoriet, Aquamarijn en Agaat behandelen problemen met de ogen, zoals droge ogen, ver- of bijziendheid, wazig zien en staar.
Ontstekingen

Ontstekingen

Elohim edelstenen Magnetiet, Aquamarijn en Larimar stimuleren je zelfgenezend vermogen helpen blokkades op te lossen waardoor ontstekingen kunnen verdwijnen.
Onvruchtbaarheid, zwanger worden

Onvruchtbaarheid, zwanger worden

De Elohim edelstenen Carneool, Rutielkwarts en Maansteen kunnen door beide partners gedragen worden om de gezamenlijke vruchtbaarheid te verhogen.
Oren

Oren

Elohim Coelestien, Fluoriet en Onyx helpen bij diverse oorklachten en werken ook in op de dieperliggende oorzaak.
Ouderdomskwalen

Ouderdomskwalen

Elohim edelstenen kunnen helpen om diverse ouderdomskwalen te verlichten. Kijk in het overzicht voor de specifieke kwalen.
Overgave

Overgave

Elohim Kunziet, Chrysopraas, Zonnesteen en Amethist helpen je om vanuit je kracht te leven in overgave, ongeacht wat er op je pad komt.
Overgevoeligheid

Overgevoeligheid

Elohim Aragoniet, Citrien, Aquamarijn en Labradoriet bekrachtigen je wanneer je overgevoelig bent en je emotioneel kwetsbaar voelt.
Overspannenheid

Overspannenheid

Elohim Aragoniet, Pietersiet, Labradoriet, Amethist en Blauwe Chalcedoon ondersteunen je bij overspannenheid en helpen stress af te voeren uit je systeem.
Overvloed

Overvloed

Elohim Oranje Calciet, Robijn en Citrien lossen het denken in tekorten op en helpen je om overvloed toe te staan in je leven.
Paniek (paniekaanvallen)

Paniek

Elohim Turkoois, Rhodoniet, Groene Toermalijn, Toermalijnkwarts en Barnsteen helpen je om je innerlijke rust te bewaren en om paniekaanvallen te doorbreken.
Piekeren

Piekeren

Elohim Aventurijn, Onyx, Zinkblende en Lepidoliet helpen je om piekergedachten en maalstromen te doorbreken.
Pijn

Pijn

De Elohim edelstenen Serpentijn, Saffier, Celestien en Larimar verlichten je fysieke pijn en helpen je tegelijkertijd de energetische oorzaak hiervan aan te pakken.
Positief denken

Positief denken

Positief denken maakt je leven leuker en langer. Elohim Rookkwarts, Zonnesteen en Barnsteen helpen je om het leven vanuit de zonnige kant te zien.
Prikkelbaarheid

Prikkelbaarheid

De Elohim edelstenen Apatiet, Rhodochrosiet, Chrysocolla of Topaas zorgen dat je de rust in jezelf bewaart en werken stemmingsverbeterend.
Prostaat

Prostaat

Elohim Zinkblende, Zonnesteen en Magnesiet hebben een gunstige werking wanneer je last van prostaatklachten hebt.
Psychische aanvallen

Psychische aanvallen

De Elohim edelstenen Obsidiaan, Ametrien en Kunziet en het Aura beschermings Kristalbuisje helpen om kwaadwillende gedachten en gevoelens van anderen tegen te houden.
Puistjes (pukkels of acne)

Puistjes

Elohim Amethist, Fluoriet en Aventurijn helpen om puistjes, acne en kleine ontstekingen van de huid te verlichten.
Relaties

Relaties

Elohim Rozenkwarts, Rhodochrosiet, Smaragd en Granaat dragen op verschillende manieren bij aan een liefdevolle en levendige relatie.
Reuma (artritis en artrose)

Reuma (artritis en artrose)

Elohim Malachiet, Barnsteen, Fluoriet en Toermalijnkwarts kan je gebruiken om de pijn en stijfheid van reuma te verlichten.
Rouwverwerking

Rouwverwerking

De Elohim edelstenen Toermalijnkwarts, Herkimer Diamant, Rozenkwarts en Heliotroop geven koestering, aarding en verlichting tijdens een rouwproces.
Schildklier

Schildklier

Elohim Blauwe Calciet, Rutielkwarts, Aquamarijn en Cyaniet hebben een gunstige werking op de schildklier en reguleren de hormoonproductie.
Schuldgevoelens

Schuldgevoelens

Elohim edelstenen Opaal, Sodaliet, Larimar en Chiastoliet helpen je om van het chronisch gevoel van “niet goed doen/zijn” af te komen.
Slaapproblemen

Slaapproblemen

Wat doe je als je structureel last van slapeloosheid hebt? Elohim Hematiet, Lapis Lazuli, Amethist en Maansteen helpen je om je nachtrust te verbeteren.
Snurken

Snurken

Je kunt de Elohim edelstenen Labradoriet en Toermalijn onder je kussen stoppen of dragen om gesnurk te verlichten.
Spataders en aderverkalking

Spataders en aderverkalking

De Elohim edelstenen Fluoriet en Magnesiet bieden verlichting bij spataderen en aderverkalking. Ze zorgen ervoor dat je bloedsomloop weer vrij kan circuleren en dat je stopt met jezelf inkrimpen.
Spieren

Spieren

De Elohim edelstenen Aventurijn, Chiastoliet, Calciet en Celestien hebben een weldadige werking op je spieren.
Spijsvertering

Spijsvertering

Heb je last van misselijkheid, winderigheid en buikpijn? Elohim Aragoniet, Agaat, Magnesiet, Tijgerijzer en Citrien helpen bij klachten van het spijsverteringssysteem.
Spirituele groei en ontwikkeling

Spirituele groei en ontwikkeling

Elohim Rutielkwarts, Aquamarijn, Hemimorfiet en de Kosmische Blauwe Straal Celestien ondersteunen het ontwakingsproces naar Zelf- en Godsrealisatie.
Stotteren

Stotteren

De Elohim edelstenen Aquamarijn, Chalcedoon en Lapis Lazuli hebben een gunstige werking op het keelchakra en op het stotteren.
Stress

Stress

Elohim Saffier, Rookkwarts, Rode jaspis, Blauwe Chalcedoon en Rhodoniet staan je vreugdevol bij in het versterken van je eigenwaarde en aanwezig zijn in je lichaam waardoor stress verzacht en afvloeit.
Teveel in je hoofd

Teveel in je hoofd

Elohim Vuursteen, Amethist, Pietersiet en Amazoniet helpen je vanuit ontspanning keuzes te maken vanuit je hart en je weer te verbinden met je gevoel en lichaam.
Trauma's

Trauma's

Elohim Rozenkwarts, Obsidiaan, Malachiet en Rhodochrosiet helpen je bij de verwerking van de diepe sporen die een trauma heeft nagelaten.
Tweede chakra

Tweede chakra

Elohim Tijgeroog, Granaat, Carneool en Calciet helpen je met het ongedwongen uiten van je levenskracht, seksualiteit en levensvreugde.
Veranderingen (omgaan met)

Veranderingen (omgaan met)

Meebewegen met veranderingen i.p.v. verzet. De Elohim Witte Topaas, Citrienkwarts, Chrysocolla en Larimar geven ondersteuning en helpen vanuit een groter perspectief te kijken.
Verantwoordelijkheidsgevoel (teveel)

Verantwoordelijkheidsgevoel (teveel)

Elohim Tijgeroog, Citrien, Malachiet en Pyriet helpen je vanuit liefde voor jezelf beter voor jezelf op te komen
Verbinding met de aarde

Verbinding met de aarde

Elohim Unakiet, Zwarte Toermalijn en Mosagaat laten spanning, stress en oude patronen afvloeien naar de aarde en brengen een nieuwe balans van waaruit je in veiligheid op kunt staan.
Verdriet

Verdriet

De Elohim Smaragd, Amethist, Rozenkwarts en Amazoniet geven een zachte bedding van waaruit je kunt helen. Ze werken kalmerend, brengen helderheid, geborgenheid, troost en balans.
Vergeving

Vergeving

Elohim Sugeliet, Seleniet, Serpentijn en Rhodoniet helpen om je hart te openen en te vergeven vanuit zachtheid zodat je je eigen weg in vrede kunt vervolgen.
Verkoudheid

Verkoudheid

Elohim Fluoriet, Tijgeroog, Aragoniet en Aquamarijn kunnen je genezingsproces bij verkoudheid ondersteunen en werken ook in op de onderliggende oorzaak.
Verlegenheid

Verlegenheid

Elohim Zonnesteen, Rozenkwarts en Vuuropaal geven je een positief duwtje in de rug om jezelf daadwerkelijk te laten zien in sociale situaties of in contact met een ander.
Verlichting, Zelfrealisatie

Verlichting

De Elohim Gaia Christ Zonnesteenbol, Celestien, Wesak bergkristal en Lapis Lazuli helpen je om de ik-illusie te overstijgen en vanuit een permanente staat van eenheid en onvoorwaardelijke liefde te leven.
Verslaving

Verslaving

Elohim Zinkblende, Amethist, Hematiet, Rookkwarts en Labradoriet helpen verslavingspatronen te doorbreken, je lichaam en geest te ontgiften en leggen een nieuwe verbinding met je hogere zielenlicht.
Vertrouwen

Vertrouwen

De Elohim edelstenen Pyriet, Tijgeroog, Labradoriet en Kunziet helpen vanuit warmte en veiligheid jezelf neer te zetten en je vanuit vertrouwen over te geven aan al dat is.
Verwarring

Verwarring

Elohim Pyriet, Rhodoniet, Fluoriet en Seleniet brengen balans en overzicht bij verwarring en lijnen je uit met de hogere lichtsferen waardoor je weer helder en gefocust wordt.
Virusinfecties

Virusinfectie

Een virusinfectie treedt op als je iets los wilt trillen wat er niet hoort. Elohim Fluoriet, Tektiet en Turkoois helpen je lichaam te ontgiften en brengen opnieuw balans.
Voorhoofdchakra (derde oog)

Voorhoofdchakra (derde oog)

Elohim Lapis Lazuli, Apatiet, Fluoriet, Amethist en Amazoniet helpen je voorhoofdchakra te openen, versterken je heldere gaven en lijnen je uit met je hogere lichtlichamen.
Vrouwelijke energie

Vrouwelijke energie

Elohim Fluoriet, Herkimer Diamant, Chalcedoon en Maansteen brengen vanuit zachte kracht heling op je voortplantingsorganen en vrouwelijke energie.
Weerstand overwinnen

Weerstand overwinnen

Als het even tegenzit dan geven Elohim Zinkblende, Tijgerijzer, Kunziet en Granaat je een positief duwtje in de rug om met verruimd inzicht weer verder te gaan.
Werk en studie

Werk en studie

Elohim Rookkwarts, (gele) Fluoriet en Pyriet ondersteunen je intellect, verminderen stress en maken praktisch en georganiseerd.
Wratten

Wratten

Bij wratten kunnen Elohim Malachiet en Toermalijnkwarts je helpen oude conditioneringen los te laten en meer liefde voor jezelf te ervaren.
Zelfexpressie en ontwikkeling

Zelfexpressie en ontwikkeling

Elohim Citrien, Aquamarijn, Ioliet en Mosagaat helpen je om jezelf neer te zetten vanuit het Hogere Lichtwezen dat je bent.
Zelfstandigheid en onafhankelijkheid

Zelfstandigheid en onafhankelijkheid

Elohim Pyriet, Citrien, Blauwe calciet en Lepidoliet helpen je vanuit vertrouwen, vreugde en daadkracht jezelf uit te drukken in de stof.
Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

Elohim Tijgeroog, Pyriet, Citrien, Carneool en Barnsteen helpen je zelfvertrouwen te vergroten zodat je jezelf echt durft te laten zien zoals je bent.
Zenuwen

Zenuwen

Elohim Sugeliet, Rookkwarts, Onyx en Kunziet bieden verlichting wanneer je last hebt van een zenuwaandoening of geestelijk uit balans bent.
Ziekte van Lyme

Ziekte van Lyme

Elohim Barnsteen, samen met Rutielkwarts of Bergkristal, kan je bijstaan in het herstellen van de Ziekte van Lyme. Deze edelstenen helpen je ook om te gaan leven vanuit je kern en JeZelf te realiseren.
Zonnevlecht/solar plexus

Zonnevlecht/solar plexus

Elohim Citrien, Goudtopaas, Chiastoliet en Barnsteen helpen je om je zonnevlecht te openen in zijn volle potentie zodat jij vanuit vreugde en warmte kunt gaan leven vanuit je Ware Zelf.
Zwangerschap

Zwangerschap

De Elohim edelstenen Aventurijn, Groene Jade, Rozenkwarts, Robijn en Rode Jaspis zijn weldadig voor jou en jouw baby tijdens zwangerschap.
Zwellingen

Zwellingen

Elohim Septarie, Amethist en Bergkristal helpen vocht af te drijven, het lichaam te reinigen en stimuleren het immuunsysteem.
Zweten

Zweten

De Elohim edelstenen Sodaliet, Magnesiet en Bergkristal helpen de vocht- en hormoonhuishouding te reguleren en overmatig zweten in te dammen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?